Min-Mac.dk: Download Computerspil til Macintosh

Computerspil til Macintosh

Min-Mac.dk anmelder og tester også computerspil til Macintosh som en af de få portaler i Danmark. Du kan derfor også downloade computerspil til Mac fra denne spilsektion og læse en dansk anmedelse af spillet. Vi har delt sektionen op spilkategorier, så du hurtigt kan finde et mac spil til dit humør - vi har indtil videre en kategori til strategispil, actionspil, rollespil, abandonware og brætspil. Under hvert enkelt spil kan du læse en anmeldelse på dansk, se en videopræsentation og downloade computerspillet til din Mac.

Selvom de fleste nye computerspil bliver udgivet til Windows, så findes en del af spillene også til Mac og dem bestræber vi os på at finde og anmelde. Du kan selvfølgelig downloade alle de mac spil som vi anmelder, hvor nogle vil være i demoversioner og andre gratis computerspil eller ønsker du som udvikler at få repræsenteret dit computerspil på vores Min-Mac.dk, så er du velkommen til at sende os et tip på følgende e-mail adresse kontakt@min-mac.dk

Vælg venligst en program-kategori:

Nyeste computerspil
 • Clash of Clans

  Clash of Clans Rating: 4

  17 marts, 2020 - Anmeldt af - Kategori Strategispil

  Led din klan til sejr over alle fjenderne med stærkt lederskab og visdom.

 • Max & the Magic Marker Lite

  Max & the Magic Marker Lite Rating: 3

  2 december, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Max & the Magic Marker Lite er et anderledes platformsspil, hvor du har afgørende indflydelse på banernes udformning - du kan nemlig manipulerer banernes opbygning imens du spiller.

 • BATTLE BEARS

  BATTLE BEARS Rating: 3

  28 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  BATTLE BEARS er en action-intensivt 3D skydespil, hvor skøre fjender og voldsomme våben er omdrejningspunktet.

 • Guerrilla Bob

  Guerrilla Bob Rating: 3

  25 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  Guerrilla Bob til Macintosh er hvad Rambo er på film - en soldat med et hidsigt temperament og adgang til alt for mange våben.

 • PREDATORS

  PREDATORS Rating: 2

  24 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  PREDATORS henter stor inspiration fra Hollywood filmene af samme navn - men i spillet er du Predator (jægeren) og du skal nedlægge menneskene som er rejst til din planet.

 • Shadow Era

  Shadow Era Rating: 3

  23 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Shadow Era er et slags "Magic the Gathering" spil til Macintosh, hvor du spiller imod en modstander og omdrejningspunktet er kort med monstre, ressourcer, hændelser og meget mere.

 • Monster Trucks Nitro

  Monster Trucks Nitro Rating: 3

  22 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Sportspil

  Kør rundt i de store monster trucks med overdimensionerede hjul og foretag halsbrækkende stunts på varierede baner i alle slags terræn.

 • UberStrike HD

  UberStrike HD Rating: 3

  21 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  UberStrike HD er et hæsblæsende multi-player actionspil i den populære FPS-stil (first person shooter). Spillet handler ganske enkelt om at skyde så mange fjender ned som muligt inden du selv snupper billetten.

 • Angry Birds Rio

  Angry Birds Rio Rating: 5

  18 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  De hidsige fugle er taget til Rop de Janeiro i Brasilien eller faktisk så er de blevet kidnappet - det er en flok frække aber, der står bag kidnapningen af fuglene og det bringer selvfølgelig fuglenes blod i kog og de bliver endnu engang voldsomt hidsige. I Angry Birds Rio…

 • Plants vs. Zombies

  Plants vs. Zombies Rating: 4

  15 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Drilske zombier truer med at invadere din baghave og hjem, så du skal bruge din logiske tankegang og et arsenal af 49 forskellige våben til at zappe dem væk med.

 • Rome Total War Gold Edition

  Rome Total War Gold Edition Rating: 3

  9 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Strategispil

  Tag tilbage i tiden til Romerrigets storhed, hvor du kan styrer en af patriarkerne i en magtfuld romersk familie. Din primære motivation er higen efter politisk magt, rigdom og militær styrke.

 • Sid Meier's Pirates!

  Sid Meier's Pirates! Rating: 2

  8 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Adventurespil

  Sid Meier's Pirates! er baseret på computerspillet Pirates, der var uhyre populært tilbage i de gode gamle dage med DOS som styresystem til computeren. Nu kan du spille en flot ny version af Pirates til Macintosh.

 • Half-Life

  Half-Life Rating: 4

  8 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  I Half-Life 2 styrer du igen Gordon Freman, der skal bekæmpe rumvæsner som ønsker at overtage jorden og slagte alle mennesker på deres vej. Til sin rådighed har Gordon et fint udvalg af konventionelle og høj-teknologiske våben.

 • Football Manager

  Football Manager Rating: 3

  8 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Sportspil

  Sæt dig i det varme sæde som fodboldtræner for et af storholdene i Europa eller anden del af verden. Football Manager er et fodboldmanager spil til Macintosh, hvor styring af fodboldklub er det centrale i spillet.

 • Colonization

  Colonization Rating: 3

  8 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Strategispil

  Tilbage i 1994 skabte den legendariske spilskaber Sid Meier Colonization til Windows. Spillet var dengang en stor succes og var på mange måder lig Civilization, men foregår under kolonisering af Amerika og Uafhængighedskrigen imod England (i spillet også imod enten Frankrig, Spanien eller Holland). Nu kan du spille en ny…

 • Hard Rock Racing

  Hard Rock Racing Rating: 3

  28 juli, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  Hard Rock Racing er et underholdende bilspil, hvor du fræser rundt i monsterbiler armeret med missiler, miner og andre skydevåven til at decimerer dine modkører. Hard Rock Racing kan spilles både som single- og multiplayer.

 • EVE Online til Macintosh

  EVE Online til Macintosh Rating: 4

  5 juli, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  EVE Online er et science-fiction onlinespil, hvor du skal bekæmpe andre spillere, drive minedrift, sammensætte og skabe forretningsmodeller, bygge skibe, optræne færdigheder, engagere dig flere typer af økonomiske virksomheder og meget mere.

 • Obliteration

  Obliteration Rating: 2

  24 juni, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  I Obliteration er det 10 år siden, at zombier først dukkede op og lagde alting øde. Det er din opgave at bekæmpe dem!

 • LinCity-NG

  LinCity-NG Rating: 2

  24 juni, 2011 - Anmeldt af - Kategori Strategispil

  LinCity-NG er udfordrende strategispil, hvor du skal bygge din egen by og holde styr på en masse aspekter ved det at være byggeherrer.

 • Dink Smallwood HD

  Dink Smallwood HD Rating: 2

  24 juni, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Dink Smallwood HD er et sjovt eventyrspil, der henter meget inspiration fra rollespils-genren og foregår i en spændende fantasiverden.

 • Open Fire til Macintosh

  Open Fire til Macintosh Rating: 3

  22 juni, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  Open Fire til Macintosh er grafik flot og meget underholdende actionspil, der imponere med 3D-effekter og realistiske virkelighedsopfattelse i omgivelserne og i kampe.

 • Battleship

  Battleship Rating: 3

  25 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Battleship hedder også "sænker-slagskib" og er baseret på det klassiske spil om overlegenhed til søs, hvor du skal sænke din modstanders krigsskibe før dine egne lider samme skæbne.

 • Carbon Combat

  Carbon Combat Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Carbon Combat er et nervepirrende online multiplayer 3D spil, der foregår i fremtiden. Spillerne engagerer sig i kampe indbyrdes i flyvende biler, udstyret med superstærke laserstråler og sprængfarlige raketter.

 • Trine

  Trine Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Trine er et smuk fantasy og arcadespil med en eventyragtig atmosfære, hvor du som spiller følger tre heltes rejse - en troldmand, en ridder og en tyv - i deres forsøg på at redde kongeriget fra truende ondskab.

 • Second Life

  Second Life Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Second Life er en 3D virtuel verden, bygget op fra grunden og ejet af dens beboere. Siden Second Life blev tilgængeligt for alle i 2003, er den virtuelle verden vokset eksplosivt og beboes i dag af over 5 millioner mennesker fra hele verden.

 • Scorched 3D

  Scorched 3D Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  Scorched 3D er et actionspil, som til en vis grad er baseret på det klassiske DOS actionspil Scorched Earth og kaldet "The Mother Of All Games".

 • Alien Swarmz

  Alien Swarmz Rating: 2

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Alien Swarmz er et arcadespil med en grafik som minder om videospil dengang de blev lanceret for første gang - der er dømt ren retro-stil lidt a la Space Invaders.

 • Torus Trooper

  Torus Trooper Rating: 2

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  Torus Trooper er et 3D shoot'em up actionspil, hvor der er kald på!

 • DOFUS

  DOFUS Rating: 3

  7 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  DOFUS er et MMORPG onlinespil (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) og selve spilkonceptet i DOFUS er et mix af video- og rollespil pakket ind i interaktivt animeret tegnefilm - på den måde er DOFUS er anderledes koncept rollespil med en flot grafik. Spillestilen ligner en del World of Warcraft.

 • TripleA

  TripleA Rating: 4

  6 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Strategispil

  TripleA er et gratis tur-baseret strategi- og brætspil, der henter kraftig insiration fra den klassiske brætspil Axis & Allies. I TripleA kan du spille singleplayer mod computeren eller multiplayer  via hot-seat imod mange andre spillere online. TripleA indeholder mange forskellige spilkampagner og over 100 brugerskabte kort og kampagner, som kan…

 • Chicken Invaders

  Chicken Invaders Rating: 4

  6 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  Chicken Invaders er i den grad et tosset og voldsomt underholdende actiopnspil, hvor vores fredelige kyllingers fjerne slægtninger har sat sig for at invadere jorden og "befrie" deres venner.

 • Atmosphir

  Atmosphir Rating: 2

  6 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Atmosphir er et online videospil, hvor du kan spille og designe dine egne eventyr. Enhver kan designe online videospil med Atmosphir, da konceptet ikke kræver du har nogen særlig viden eller erfaring. Selv om du ikke kender de grundlæggende ting om spil, programmering eller musik, kan du alligevel skabe sjove…

 • FlightGear

  FlightGear Rating: 3

  5 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  FlightGear er et open-source projekt, der handler om at skabe en sofistikeret flysimulator som kan benyttes til sjov og akademiske formål.

 • Wild West Online: Gunfighter

  Wild West Online: Gunfighter Rating: 2

  30 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  I Wild West Online: Gunfighter kan du påtage dig rollen som revolvermand i det vilde vesten i Amerika - rejs Amerika tyndt for at opbygge dit rygte som koldblodig revolvermand, men du er ikke den eneste som vil bygge en karriere på seksløberen.

 • Eternal Lands

  Eternal Lands Rating: 4

  30 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Eternal Lands er et online rollespil i genren MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) og betyder, at spillet har et stort univers at udforske og mange brugere/spiller tilknyttet. Som de fleste MMORPG, så foregår Eternal Lands i en fantasiverden med mennesker, elvere, dværge, gnomer og andre spøjse væsner.

 • Nexuiz

  Nexuiz Rating: 4

  30 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  Nexuiz er et hæsblæsende actionspil, hvor du spiller i såkaldte "deathmatch" runder imod venner og andre spiller online. Konceptet i spillet minder om Quake.

 • Solitaire Settlers of Catan

  Solitaire Settlers of Catan Rating: 2

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Brætspil & Kortspil

  Solitaire Settlers of Catan er en java version af det populære brætspil Settlers.

 • Counter-Strike

  Counter-Strike Rating: 2

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Counter-Strike var i mange år det mest populære onlinespil i verden med mange millioner spillere hver eneste dag. Nu er spillet blegnet i popularitet og kan ikke længere spilles gratis, men er tilgengæld kommet i en udgave til Macintosh.

 • AssaultCube

  AssaultCube Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  AssaultCube er et FPS spil, der på mange måder minder om Counter-Strike. AssaultCube spilles online og handler om to hold, der kæmper imod hinanden og missionen er et udrydde det andet hold for at vinde.

 • ScummVM

  ScummVM Rating: 5

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Applikationer

  ScummVM er en emulator til gamle computerspil, der hjælper med at afviklene spille i MacOSX komplet med den originale lyd.

 • Domination

  Domination Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Du kan nu spille en gratis Java version af de klassiske brætspil Risk - navnet på spillet Domination.

 • Quake

  Quake Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Abandonware

  Quake er efterfølgeren til Doom og blev med det samme et lige så stort hit. Action-niveauet er i top og grafikken er en del bedre end i Doom.

 • Duke Nukem 3D

  Duke Nukem 3D Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Abandonware

  Duke Nukem 3D udkom i kølvandet på Doom spillenes succes og er, i bund og grund, en 3D-version af det populære arcadespil Duke Nukem.

 • Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge

  Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge Rating: 4

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Abandonware

  Efterfølgeren til et af tidens mest populære adventurespil og Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge er heldigvis lige så underholdende som The Secret of Monkey Island.

 • Doom

  Doom Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Abandonware

  Doom er en klassiker indenfor FPS (First Person Shooter) genren og var i den grad med til at definere hvordan fremtidens spil blev formet efter sin udgivelsen.

 • Worms

  Worms Rating: 5

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Abandonware

  Du husker sikkert med glæde gode gamle Worms, hvor du styrer de blodtørstige orme som bekriger hinanden med alverdens militære isenkram.

 • SuperTux

  SuperTux Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  I SuperTux er pingvinen Tux's veninde, Penny, blevet kidnappet!

 • America's Army: Special Forces

  America's Army: Special Forces Rating: 4

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Actionspil

  I America’s Army: Special Forces får du muligheden for at prøve kræfter med de udfordringer som amerikanske specialsoldater står overfor i deres træning og missioner.

 • Mystery Island II

  Mystery Island II Rating: 2

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Adventurespil

  I Mystery Island II spiller du er en Navy Seal, der gør tjeneste om bord på USS Volarus, mens din U-båd bliver ødelagt af et uidentificeret skib.

 • Snes9x

  Snes9x Rating: 2

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Applikationer

  Snes9x er en gratis Super Nintendo Entertainment System(SNES) emulator og en af de ældste SNES emulatore til MacOS X.