Min-Mac.dk: Download Computerspil til Macintosh

Arcadespil

Arcadespil

Arcadespil er en genre indenfor computerspil, hvor spillene oprindeligt kom fra de spillemaskiner som var på grillbarer, spillehaller og lign. Her var Arcadespil i 2D-perspektivet og handlede primært om at styre en figur udenom forhindringer og igennem en masse levels som f. eks Mario Brothers spillene. Arcadespil kunne også kampspil som Street Fighter, hvor to modstandere kæmpede imod hinanden.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • Angry Birds Rio

  Angry Birds Rio Rating: 5

  18 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  De hidsige fugle er taget til Rop de Janeiro i Brasilien eller faktisk så er de blevet kidnappet - det er en flok frække aber, der står bag kidnapningen af fuglene og det bringer selvfølgelig fuglenes blod i kog og de bliver endnu engang voldsomt hidsige. I Angry Birds Rio…

 • Plants vs. Zombies

  Plants vs. Zombies Rating: 4

  15 november, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Drilske zombier truer med at invadere din baghave og hjem, så du skal bruge din logiske tankegang og et arsenal af 49 forskellige våben til at zappe dem væk med.

 • Baby Ninja

  Baby Ninja Rating: 3

  12 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Baby Ninja er et morsomt action- og arcade spil, hvor du styrer en lille Baby Ninja (3D figur), og du skal løbe og samle teddybjørne op, men tab dem ikke.

 • SuperTux

  SuperTux Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  I SuperTux er pingvinen Tux's veninde, Penny, blevet kidnappet!

 • Trine

  Trine Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Trine er et smuk fantasy og arcadespil med en eventyragtig atmosfære, hvor du som spiller følger tre heltes rejse - en troldmand, en ridder og en tyv - i deres forsøg på at redde kongeriget fra truende ondskab.

 • Max & the Magic Marker Lite

  Max & the Magic Marker Lite Rating: 3

  2 december, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Max & the Magic Marker Lite er et anderledes platformsspil, hvor du har afgørende indflydelse på banernes udformning - du kan nemlig manipulerer banernes opbygning imens du spiller.

 • Cats, Inc

  Cats, Inc Rating: 2

  12 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Der er tre katte. Og der er pølser. Kattene vil have pølser. Men kattene er ikke smarte nok til selv at få fat i pølserne. De har brug for din hjælp!

 • Alien Swarmz

  Alien Swarmz Rating: 2

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Arcadespil

  Alien Swarmz er et arcadespil med en grafik som minder om videospil dengang de blev lanceret for første gang - der er dømt ren retro-stil lidt a la Space Invaders.

I alt 8 poster fundet