Min-Mac.dk: Download Computerspil til Macintosh

Onlinespil

Onlinespil

Onlinespil er mindre spil som du i de fleste tilfælde ikke behøver at downloade til din Macintosh computer - du kan blot afvikle dem i din browser. Det betyder også, at de mange onlinespil kan startes hurtigt og du behøver ikke at skulle igennem en længere installation og opsætning af spillet. Klassiske onlinespil er kendte brætspil som Risk og Matador, eller kortspil som poker, Yatzy, skak eller backgammon. En del onlinespil er programmeret i Flash eller Java og du kan, som udgangspunkt, nemt afvikle dem i din browser uden at skulle installere supplerende programmer. Samtidigt er onlinespil i næsten alle tilfælde gratis at spille og perfekt til tidsfordriv i den korte pause på kontoret eller mellem forelæsninger på skolen.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • EVE Online til Macintosh

  EVE Online til Macintosh Rating: 4

  5 juli, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  EVE Online er et science-fiction onlinespil, hvor du skal bekæmpe andre spillere, drive minedrift, sammensætte og skabe forretningsmodeller, bygge skibe, optræne færdigheder, engagere dig flere typer af økonomiske virksomheder og meget mere.

 • Risk

  Risk Rating: 3

  24 februar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Risk er det klassiske brætspil, hvor du din mission er at overtage alle lande og kontinenter i verden. Du kan nu spille Risk online via din browser imod computerspillere eller andre "levende" spillere.

 • Domination

  Domination Rating: 3

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Du kan nu spille en gratis Java version af de klassiske brætspil Risk - navnet på spillet Domination.

 • Second Life

  Second Life Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Second Life er en 3D virtuel verden, bygget op fra grunden og ejet af dens beboere. Siden Second Life blev tilgængeligt for alle i 2003, er den virtuelle verden vokset eksplosivt og beboes i dag af over 5 millioner mennesker fra hele verden.

 • Carbon Combat

  Carbon Combat Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Carbon Combat er et nervepirrende online multiplayer 3D spil, der foregår i fremtiden. Spillerne engagerer sig i kampe indbyrdes i flyvende biler, udstyret med superstærke laserstråler og sprængfarlige raketter.

 • Battleship

  Battleship Rating: 3

  25 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Battleship hedder også "sænker-slagskib" og er baseret på det klassiske spil om overlegenhed til søs, hvor du skal sænke din modstanders krigsskibe før dine egne lider samme skæbne.

 • Counter-Strike

  Counter-Strike Rating: 2

  16 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Counter-Strike var i mange år det mest populære onlinespil i verden med mange millioner spillere hver eneste dag. Nu er spillet blegnet i popularitet og kan ikke længere spilles gratis, men er tilgengæld kommet i en udgave til Macintosh.

 • Wild West Online: Gunfighter

  Wild West Online: Gunfighter Rating: 2

  30 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  I Wild West Online: Gunfighter kan du påtage dig rollen som revolvermand i det vilde vesten i Amerika - rejs Amerika tyndt for at opbygge dit rygte som koldblodig revolvermand, men du er ikke den eneste som vil bygge en karriere på seksløberen.

 • Atmosphir

  Atmosphir Rating: 2

  6 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Onlinespil

  Atmosphir er et online videospil, hvor du kan spille og designe dine egne eventyr. Enhver kan designe online videospil med Atmosphir, da konceptet ikke kræver du har nogen særlig viden eller erfaring. Selv om du ikke kender de grundlæggende ting om spil, programmering eller musik, kan du alligevel skabe sjove…

I alt 9 poster fundet