Min-Mac.dk: Download Computerspil til Macintosh

Rollespil

Rollespil

Rollespil, også kaldet RPG "role playing games", er spil hvor du ofte befinder dig i en fantasiverden med orker, trolde, elvere, dværge og andre fantasivæsner - med en mission om at uskadeliggøre en truende ondskab. I starten var rollespil noget man anså nørder for at spille med hinanden, men rollespil har langsomt med sikkert vundet stor popularitet både som computerspil, men også i den virkelige verden. De fleste rollespil er koncentreret om en karakter som spilleren vælger - denne karakter udstyres med nogle evner, styre og svagheder. Spilleren vælger en race, klasse og karrierevej til karakteren og herefter begynder rollespillet. Det meste populære rollespil lige nu er nok World of Warcraft, der også kan spilles på Macintosh.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • World of Warcraft for Mac

  World of Warcraft for Mac Rating: 5

  8 February, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  World of Warcraft er nok det mest populære online spil til dato og har snart mange år på bagen, men fortsætter med at fascinere spillere verden over og tiltrække nye eventyrer. World of Warcraft kan bedst beskrives som et kæmpe online rollespil, hvor du som spiller kan drage på eventyr…

 • Eternal Lands

  Eternal Lands Rating: 4

  30 March, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Eternal Lands er et online rollespil i genren MMORPG (Massively Multiplayer Online Role Playing Game) og betyder, at spillet har et stort univers at udforske og mange brugere/spiller tilknyttet. Som de fleste MMORPG, så foregår Eternal Lands i en fantasiverden med mennesker, elvere, dværge, gnomer og andre spøjse væsner.

 • Sword of Fargoal Legends

  Sword of Fargoal Legends Rating: 3

  12 March, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Sword of Fargoal Legends er det klassiske dungeon crawler eventyr, nu genskabt i en spritny tilpasning til Macintosh!

 • DOFUS

  DOFUS Rating: 3

  7 April, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  DOFUS er et MMORPG onlinespil (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) og selve spilkonceptet i DOFUS er et mix af video- og rollespil pakket ind i interaktivt animeret tegnefilm - på den måde er DOFUS er anderledes koncept rollespil med en flot grafik. Spillestilen ligner en del World of Warcraft.

 • Shadow Era

  Shadow Era Rating: 3

  23 November, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Shadow Era er et slags "Magic the Gathering" spil til Macintosh, hvor du spiller imod en modstander og omdrejningspunktet er kort med monstre, ressourcer, hændelser og meget mere.

 • Regnum Online

  Regnum Online Rating: 2

  8 February, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Regnum Online er et fantasifuldt rollespil, der tager dig med til en 3D verden med elvere, dværge, mennesker og masser af monstre. Du kan spille online med dine venner og gå på eventyr med med nye venner.

 • PlaneShift

  PlaneShift Rating: 2

  8 February, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  PlaneShift er et RPG, rollespil, i en 3D viruel fantasiverden, hvor du kan spille 12 racer med hver deres unikke evner, fordele og svagheder.

 • Dink Smallwood HD

  Dink Smallwood HD Rating: 2

  24 June, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Dink Smallwood HD er et sjovt eventyrspil, der henter meget inspiration fra rollespils-genren og foregår i en spændende fantasiverden.

 • Lineage - Tikal Antharas

  Lineage - Tikal Antharas Rating: 1

  8 February, 2011 - Anmeldt af - Kategori Rollespil

  Lineage foregår i en middelalder-verdern, hvor du kan vælge at spille en nobel ridder, troldmand, elver, sortelver eller prins. Verden i Lineage hedder Kingdom of Eva og er fyldt med eventyr og onde skabninger som vil dig til livs.

I alt 9 poster fundet