Computerspil - Adventurespil - The Secret of Monkey Island - Special Edition

The Secret of Monkey Island - Special Edition

The Secret of Monkey Island - Special Edition

Dato tilføjet:
12/03/2011

Opdateret:
16/03/2011

Producent:
Aspyr Media

Størrelse:
448 MB

Type:
shareware

Operativsystem:
Mac OS X.

Download The Secret of Monkey Island - Special Edition

Anmeldt af Kategori: Adventurespil

The Secret of Monkey Island - Special Edition en nyskabelse af det værdsatte og klassiske PC-spil (udsendt første gang i 1990) til Macintosh styresystemet, så Mac-brugere nu kan få glæde af spillet. The Secret of Monkey Island er genopstået i vores moderne verden, i en helt ny stil, men med den samme sjæl og humor som prægede Monkey Island spillene i sin tid.

Musikken er blevet forbedret og der er nu fuld voiceover til at de karaktere som du møder i spillet. Et indbygget "hint" system til at hjælpe spillerne gennem spillets mange udfordringer. Perfektionister kan også glæde sig over evnen til let at kunne skifte mellem den opdaterede, håndtegnede nyskabelse og den originale klassiske version.

The Secret of Monkey Islands indviklede plot fører vores naive helt, Guybrush Threepwood,  gennem en afsindig morsom og vanvittig søgen efter Monkey Islands fabelagtige hemmeligher. Beretninger om piratrigdomme lokker ham med store forventninger til havnen, Mêlée, uden penge og med umættelig nysgerrighed. Hvis han er smart nok, kan han vinde Mêlée piraternes fortrolighed og finde sig selv, blæst af skæbnen, på vej imod frygtindgydende og legendariske Monkey Island - en oplevelse, der ville få blodet til at fryse til is på selv den mest blodtørstige sørøver. Genopliv "wannabe" piraten Guybrush Threepwoods humoristiske og vanvittige eventyrer og ulykker. Tag på et vovefuldt eventyr i dit forsøg på at blive den mest berygtede pirat i Caribbien. Vind den smukke guvernør Elaine Marleys hjerte. Og undervejs vil du uundgåeligt stå overfor den onde spøgelsespirat LeChuck!

Screenshot:
  • Annonce
  • Se The Secret of Monkey Island - Special Edition på video

Tilbage