DOFUS

DOFUS

Dato tilføjet:
07/04/2011

Producent:
Ankama

Størrelse:
52 MB

Type:
freeware

Operativsystem:
Mac OS X.

Download DOFUS

Anmeldt af Kategori: Rollespil

DOFUS er et MMORPG onlinespil (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) og selve spilkonceptet i DOFUS er et mix af video- og rollespil pakket ind i interaktivt animeret tegnefilm - på den måde er DOFUS er anderledes koncept rollespil med en flot grafik. Spillestilen ligner en del World of Warcraft.

Siden de kostbare DOFUS forsvandt, er provinsen Amakna i kaos, men ikke uden nogen grund. Langsomt begynder de overnaturlige kræfter, som findes i de magiske drageæg at skabe konflikter i verden, og byerne Bonta og Brakmar konfronterer allerede hinanden. Men en endnu mere farefuld trussel synes at hænge over Amakna. Mærkelige skabninger viser sig pludseligt blandt en hidtil frodig flora og fauna, og landområder kommer til syne på steder, hvor der absolut ikke plejede at være noget. Hvorend disse skabninger kommer fra, så har deres motiver og agenda kun et eneste formål: at få fat på de seks kostbare DOFUS drageæg. DOFUS er et underholdende rollespil med en farvestrålende 2-dimensionelle grafik og et spændende historieplot.

Du kan spille DOFUS i både PvP og PvE. Med utallige funktioner, så tilbyder DOFUS MMORPG spillere et bredt udvalg af klasser, kampmuligheder, forskellige professioner (der skal læres og pratiseres), steder at udforske, handelssystem, klaner, kæledyr (pets) og meget mere. På grund af en løbende interesse forspillet og over 25 millioner spillere tilknytte online, så er DOFUS' fantaisverdenen under stadig udvikling.

Udviklerne bag DOFUS tilføjer ofte nye monstre at kæmpe imod, fuldstændig nye funktioner, nye steder, opdatering af grafikken og meget mere.

Screenshot:
  • Annonce
  • Se DOFUS på video

Tilbage