Computerspil - Sportspil - Football Manager

Football Manager

Football Manager

Dato tilføjet:
08/11/2011

Opdateret:
08/11/2011

Producent:
Sports Interactive

Størrelse:
2 GB MB

Type:
demo

Operativsystem:
OS X 10.5.8

Download Football Manager

Anmeldt af Kategori: Sportspil

Sæt dig i det varme sæde som fodboldtræner for et af storholdene i Europa eller anden del af verden. Football Manager er et fodboldmanager spil til Macintosh, hvor styring af fodboldklub er det centrale i spillet.

Football Manager tilbyder over 50 nationale ligaer og er et af de mest realistiske fodbold simulationsspil, der også indeholder en god portion strategi og ledelse. Som fodboldtræner og leder af din fodboldklub har du ansvaret for den daglige træning af spillerne, men du skal også tage stilling til indkøb og salg af spillere. 

Du ansætter talentspejdere til at holde udkig efter potentielle forstærkninger til dit hold, samt nye superstjerner på ungdomsholdene. Det er også dit job at tilrettelægge den overordnede strategi for klubben og sørge for at økonomien hænger sammen.

De kampe som dit fodboldhold spiller kan du se i 3D med flotte animationer og med lyd fra tilskuerne til at sætte stemningen. Via forskellige kamera-vinkler kan du se kampen fra mange vinkler og analysere alle aspekter ved spillet. Football Manager er oversat til dansk og du kan prøve en demo-version af Football Manager. 

  • Annonce
  • Se Football Manager på video

Tilbage