Nyheder: Sådan bruger du din Mac udenfor

Sådan bruger du din Mac udenfor

Sådan bruger du din Mac udenfor

8 October, 2019 - Anmeldt af

Når vejret er godt, er det kedeligt at skulle sidde indenfor og arbejde eller læse til studiet. Måske gad du godt at tage din bærbare Mac med udenfor, så du kan nyde vejret, samtidig med at du får klaret arbejdet. Det kan også være, at du bare vil slappe af med en god film eller serie. Men hvordan er det lige med temperatur og lys? Kan din Mac holde til solskin, og hvordan kan du bedst se, hvad der foregår på skærmen? I denne artikel får du tips til, hvordan du bruger din Mac udenfor, og hvad du skal være opmærksom på.

Hav styr på temperaturen

Mac-computere er generelt kendte for at være af god kvalitet og kan holde til meget. Dog er der ingen computere, der kan holde til alt for varme eller kolde temperaturer. Du kan generelt bruge din Mac i omgivelser, hvor temperaturen er mellem 10 og 35 grader. Du kan altså ikke bruge din computer udenfor i frostgrader, men du kan sagtens bruge den om sommeren i Danmark. Husk dog, at du aldrig må lade din Mac ligge i en parkeret bil om sommeren. Temperaturen i biler kan nemlig blive meget varm om sommeren.

Sørg for god luftventilation

For at din Mac ikke overopheder, er det altid vigtigt, at du placerer den på et stabilt underlag, hvor der kan komme luft til. Det er altså ikke en god idé at sidde udenfor med computeren på lårene. Her er det langt bedre at sidde i en havestol og kunne placere computeren på et bord foran dig. Polyrattan havemøbler fra Tectake.dk passer perfekt til formålet, da de både er praktiske og behagelige at sidde i. Med et sæt Polyrattan havemøbler er det nemt at tilføre hyggelig loungestemning til haven, altanen eller terrassen. Hvis du vil have maksimal komfort, når du sidder ude med din Mac, findes Polyrattan havemøbler også som liggestole eller som daybed. Her kan du i stedet købe en computer-pude, som du kan støtte din Mac på, så den netop ikke bliver for varm.

Få de bedste lysforhold på skærmen

Når det kommer til faktorer som lysstyrke og genskin, klarer Mac-computere sig generelt godt. Hvis du vil være sikker på, at du har de optimale lysforhold udenfor, kan du vælge en Mac med en anti-glare skærm. Det er et antirefleksfilter, som mindsker genskin på skærmen, så du bedre kan se skærmen udenfor. Hvis du har en Mac uden antirefleksfilter, kan du også købe antirefleks plastfiltre, du selv kan klistre på skærmen.

Når alt kommer til alt, er der nogle gange bare dårlige lysforhold, lige meget hvor god din computerskærm er. Nogle gange er den bedste løsning derfor at sætte dig i skyggen. Så er du også sikker på, at temperaturen på din Mac ikke bliver for høj. Solbriller kan også være en god hjælp, så du ikke kniber øjnene for meget sammen, når du skal se på skærmen. Du kan altså sagtens bruge din Mac udenfor, så længe temperaturen er mellem 10 og 35 grader og du sørger for, at der er ordentlig ventilation og eventuelt skygge, hvis du ikke har antirefleksfilter på skærmen.

 

Tilbage