Nyheder: Spar mange penge på en brugt iPhone 6

Spar mange penge på en brugt iPhone 6

Spar mange penge på en brugt iPhone 6

28 May, 2018 - Anmeldt af

Der er ingen tvivl om, at Macs produkter både er populære, ekstremt nyttige, og også meget dyre. Der kommer for eksempel hele tiden nye iPhonemodeller, alle hurtigere, med større lagerplads, og med bedre grafikkort, samt alskens nye apps, som man måske eller måske ikke kommer til at få brug for. At købe en nye iPhone bliver hurtigt en dyr omgang, da de, særligt i starten, koster tusindvis af kroner. Hvis ikke du er en af dem, der for alt i verden skal have det nyeste af det nye, er der mange penge at spare. Du kan nemlig købe en brugt iPhone af et tidligere mærke, via leverandøren Mac-Shack - den sikreste måde at spare tusindvis af kroner, og stadig få en telefon af stærk kvalitet.

 

Brugt betyder ikke dårlig eller beskadiget 

Når folk tænker ’brugt’, er der ofte nogle negative konnotationer. Der må være noget galt med den, siden ejeren besluttede sig for at sælge den, ikke? Og i hvert fald må den have taget skade af at være brugt, så den nok har en meget lavere levetid - måske skulle man hellere punge ud og få den nye direkte fra Apple. Mange af de fordomme bygger dog på overdrivelser og misforståelser, og der er ikke meget sandhed bag dem. 

Mac-Shack gør nemlig en dyd af, at de brugte iPhones er så gode som muligt. Alle de indleverede telefoner bliver både testet og repareret, så der ikke er nogle tegn på slid. Ud fra i hvor god stand de er, bliver de delt op i forskellige kategorier. På den måde kan man vælge den telefon, der passer bedst til ens budget: nogle iPhones vil være meget billige, men af mindre god kvalitet, og andre vil være af rigtig god kvalitet, selvom de så også er dyrere.

 

Mange fordele ved køb af brugt iPhone 6 

Den overvældende fordel ved at købe en iPhone via Mac-Shack er som nævnt prisen. Telefonerne kan fås fra 1695 kr., hvilket er mange tusinde af kroner under hvad en splinterny telefon vil koste. Men der er også stor valgmulighed. Udover at man kan vælge telefoner af varierende tilstand, kan man også vælge mellem nogle af forskellige mængder megabytes, og så kan man vælge mellem en brugt iPhone 6 i sølv, grå og gylden farve. Mac-Shack har nemlig masser af både iPhone 6 og iPhone 6S til rådighed. 

At købe en brugt iPhone betyder også, at man ikke behøver at købe et abonnement. Det er nemlig noget, man af teleselskaberne bliver nødt til at gøre, hvis man køber en ny iPhone 6, og det vil ofte være både dyrt og langt. Brug et tidligere abonnement, så kan du spare endnu flere penge ved at købe en brugt iPhone 6, og du får også en lader og et headset med i prisen. 

Tøver du stadig med om du skal benytte dig af tilbuddet? Så har du heldigvis returret på 14 dage - og en reklamationsret på 24 måneder. Så der er ikke noget at miste, og meget at spare, ved at købe en brugt iPhone 6.

Tilbage