Nyheder: Gratis antivirus til din iPad

Gratis antivirus til din iPad

Gratis antivirus til din iPad

18 november, 2020 - Anmeldt af

Hvorfor i alverden skulle du få den idé, at et antivirusprogram skulle være en god idé til din iPad, PC eller Mac? Hvorfor ikke stole på det sikkerhedsprogram, der allerede er installeret på din iPad?

Der er et hav af gode argumenter for, hvorfor du skal installere et antivirusprogram, der ikke hører med til det styresystem, din iPad eller Mac har.

Når man forbereder sig på at hacke eller laver virus, sker det med disse større sikkerhedssystemer in mente. Virus bliver programmeret, så de passer til det sikkerhedssystem og derfor har lettere ved at slippe forbi sikkerhedsforanstaltningerne.

Frygter du for et virusangreb?

Et virusangreb kan ramme alle mennesker. Det kan komme fra mail, hjemmesider, nyhedsbreve og forskellige tjenester, du har installeret.

Det er svært at gennemskue, hvornår du får en virus - nogle gange svære end andre. Det er umuligt helt at undgå, at du ender på listen af mails, eller du henter noget eller klikker dig ind på en side, hvor du får en virus fra.

Det kræver en ekstremt stor opmærksomhed på din brug af medier. En opmærksomhed, der givetvis ikke er der for os forbrugere, når vi i gennemsnit bruger 15 sekunder på en mail.

Hvordan skal vi nå at gennemskue, om en mail er falsk eller reel. Det er meget simpelt: Det kan vi ikke.

Derfor oplever vi alle sammen at komme ud for en virus. Den helt store forskel ligger dog i, om virussen får en betydningen.

Du undgår meget simpelt, at en virus får betydning for din brug af iPad ved at have beskyttelse installeret på din iPad. Denne beskyttelse er selvfølgelig et antivirusprogram.

Installér et antivirusprogram

Du bør installere et antivirusprogram til din iPad. Forestil dig, at du er i gang med at downloade en virus, du har klikket på en forkert side eller noget helt tredje.

Hvad gør du så? Går du i panik, eller bliver du begejstret for, at du har et effektivt antivirusprogram, som har hjulpet dig af med det store problem.

Skulle du være den mindste smule interesseret i at gøre livet surt for de slemme hackere, så hent en antivirusløsning fra Avast til din iPad.

Det vil ruste din iPad til at kunne klare svære udfordringer. Du vil uden tvivl blive glad for, at du har installeret et antivirusprogram. Med tiden kan virus gøre livet meget surt for din brug af iPad.

Du gør livet værre for hackere og virusprogramøre

Hvis du installerer bare ét gratis antivirusprogram til din iPad, er du med til at begrænse indflydelsen, som hackere har.

Det er dermed ikke kun en god ting for din egen iPadbrug, det er positivt for os alle. Kan vi sammen begrænse disse menneskers magt over vores online færden, fjerner vi incitamentet til at udføre kriminelle handlinger, som hacking og kreering af virus.

Derfor skal du som et absolut minimum installere et gratis antivirusprogram. Alt andet vil være fuldstændig hovedløst og meget svært at forsvare overfor dig selv, når du har fået din næste virus installeret.

Tilbage