Nyheder: Billigt alternativ til Microsoft Office 365 og Office 2019

Billigt alternativ til Microsoft Office 365 og Office 2019

Billigt alternativ til Microsoft Office 365 og Office 2019

26 January, 2020 - Anmeldt af

Microsofts officielle Office programgrupper har en masse at tilbyde, men det betyder ikke, at den er perfekt for enhver.

 

Microsofts Office 365 og Office 2019 er begge fremragende produkter, idet de tilbyder en komplet programgruppe af værktøjer, som gør det muligt for dig, at få gjort mere i dagens løb. Imidlertid er omkostning sædvanligvis en afgørende omstændighed – et år med Office 365 Personal koster omkring 399 DDK, mens Office Home & Student 2019 koster omkring 949 DDK.

 

FreeOffice er letvægts, men komplet, med alle de væsentlige funktioner, som du behøver og forventer af en moderne Office programgruppe.

 

SoftMaker Office opnåede sin anseelse for Microsoft Office kompabilitet, ved at være den første alternative Office programgruppe, som ubesværet kunne læse og skrive Microsoft Office formater. For dig, betyder dette, at du direkte kan åbne og redigere Microsoft Office filer uden bekymring.

SoftMaker Office lancerer Word, Excel og PowerPoint alternativer – kendt her, som TextMaker, PlanMaker og Presentation – som anvender Microsoft Office filformater til hurtige overgange.

Interface er også behageligt. SoftMaker respekterer brugervalg og giver dig mulighed for at vælge mellem et klassisk look (med værktøjsrammer og menuer), eller et moderne look (med et Microsoft-agtigt farvebånd). På begge måder er SoftMaker Office en fornøjelse at bruge: Hurtig, responsiv og effektiv.

 

SoftMaker Office lancerer baggrundsstavekontrol. Baggrundsstavekontrollen kontrollere hele tiden teksten for stavefejl. Ord stavet ukorrekt bliver understreget med rødt og kan korrigeres manuelt, eller ved hjælp af en kontekstmenu.

 

Vælg mellem farvebånd, eller klassisk trykknap UI i Office apps, drag fordel af support til multiple sprog og behandl endog e-mail med integreret Thunderbird, en af de foretrukne e-mailapps til Windows 10.

 

-        De bedste aspekter ved SoftMaker Office:

-        Tabuleret interface til redigering af multiple dokumenter.

-        Versionshistorik for Office filer, plus evne til at vende tilbage til tidligere versioner.

-        Eksport som EPUB til let at forvandle dokumenter til ebooks.

-        Vælg mellem klassiske, eller moderne interfaces.

-        Bærbar installation til USB drev, så du kan bruge den overalt.

 

Denne artikel er skrevet i samarbejde med vores softwarepartner VPNeksperten.dk.

Tilbage