Nyheder: Et studiejob som tutor

Et studiejob som tutor

Et studiejob som tutor

15 March, 2017 - Anmeldt af

Mange forældre vil betale store summer for at få en studerende til at hjælpe deres børn med at få ordentlige karakterer og hvis du er overbevisende inden for dit fagområde, ville de penge kunne finde vej direkte til din lomme. Overvej derfor tutor fagområdet som dit næste studiejob.

 

Du skal have topkarakterer for at kunne varetage et studiejob som tutor, såvel som at besidde en stor del tålmodighed og tillidsfuldt kunne samarbejde med unge mennesker for at være god til det her. Et højdepunkt er, at visse forældre endog vil give dig en bonus, hvis deres barn får den karakter, de ønsker.

 

Arbejdet som f.eks. sproglærer er en fantastisk måde til at løfte værdien på dit CV i vejret og det åbner også døre, for at du kan undervise udenlands om sommeren.

 

Hvis du altid har været den bedste til engelsk i skolen, eller matematik er noget du har let ved, så brug dine evner til at tjene penge og oplev en varm, kriblende følelse af, at du hjælper nogen til at yde deres bedste. Du kan med fordel søge et studiejob via Studiezone.dk

Tilbage