Nyheder: Gratis antivirus til din Mac med Avast

Gratis antivirus til din Mac med Avast

Gratis antivirus til din Mac med Avast

28 oktober, 2020 - Anmeldt af

Er du tit bange for, at der er nogle, der får adgang til din computer uden, at du har givet dem adgang til det? Så er der ikke noget, der er værre, end den uro i maven hver gang, man ser, at der popper noget ukendt frem på skærmen, når man bare forsøger at klikke sig stilfærdigt rundt på en masse forskellige hjemmesider. Når det kommer til de personer, der gerne vil have adgang til din computer som for eksempel din Mac, så er de nemlig lumske.

En Mac giver højere sikkerhed end andre modeller

Når du har en Mac, er du dog fra begyndelsen godt sikret. Disse computere kommer generelt med en højere grad af sikkerhed, end det gør sig gældende med så mange andre modeller. Derfor kan det altid godt betale sig at betale for et Apple produkt, hvis du gerne vil have en god maskine, der yder for dig, men som også er sikker og generelt kommer med nogle forskellige funktioner og løbende opdateringer for netop at gøre det så frit for dig at færdes online uden uro i maven.

Gør lidt ekstra for at sikre din Mac mod trusler

Uheldet kan dog stadig være ude, og derfor bør du også selv gøre lidt ekstra for at sikre din computer mod forskellige former for virus. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på en online side som; Avast-Antivirus.dk. Her finder du nemlig et professionelt program, der lover dig den højeste grad af sikkerhed, når du gerne vil have en computer, der altid er i den skønneste orden og dermed ikke angrebet af en eller af de mange forskellige former for virus, som der i dag kan inficere vores elektroniske apparater.

Download Avast Premium Mac-antivirusprogram og føl dig sikker online

Og netop fordi der er så mange virusser, og så mange der hele tiden forsøger at få adgang til din mange computere, er din Mac heller ikke immun over for trusler. Der kommer hele tiden nye til, og derfor er det bedst at gøre sit for at sikre sin desktop mod disse, hvilket er lige præcis det, Avast antivirusprogram lover dig. Ud over at det er gratis af downloade, så beskytter det nemlig din Mac på hele 3 forskellige fronter. Her er der tale om både skadelige websteder, sårbare Wi-Fi netværks og Malware.

Når du gerne vil være godt sikret på alle punkter

Vil du gerne undgå alle 3 ting, så tage et kig på det nye Premium virusprogram fra Avast til din Mac. Med det får du nemlig flere ting i én: Anti-malware, web- og mailskjold, scanning af Wi-Fi sikkerhed, advarsler om ubudne gæster på Wi-Fi og ransomware-skjold. Og hvad mere har du behov for, når du gerne vil kunne surfe sikkert i det online univers hele dagen lang? Det er slet ikke svært, og det er uden tvivl din tid værd.

 

Tilbage