Min-Mac.dk: Software Downloads til Macintosh

Antispyware

Antispyware

 

Antispyware programmer til din Mac er et fornuftigt valg, hvis du gerne vil alt det irriterende spyware og uanmeldte pop-up reklamer til livs. Med et antispyware program installeret, så er du beskyttet imod spyware som skjuler sig på din Mac og sender oplysninger om dig og din adfærd videre til tredjepart - samtidigt beskytter antispyware programmer også imod falske hjemmesider, der efterligner officielle sider, men reelt forsøger at narre oplysninger ud af dig (de såkaldte phising-sider). Da en del spyware kan slippe upåagtet forbi dine antivirus programmer, så er det vigtigt at have et antispyware program installeret som jævnligt kan skanne din Mac for spyware-infektioner og rense ud, hvis din Mac er ramt af spyware. Langt de fleste freeware antispyware programmer er kompetente nok til at holde spyware væk fra din Mac - nogle enkelte kommercielle antispyware programmer giver dig yderlig beskyttelse og koster derfor penge at benytte 100%.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • MacScan

  MacScan Rating: 3

  4 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antispyware

  MacScan beskytter dit privatliv og sørger for en forbedret sikkerhed i Mac OS X, så skadeligt antispyware bliver blokeret med det samme og fjernet, hvis en infektion allerede er opstået. MacScan er trialware og kan testes i 30 dage før du skal købe programmet ved fortsat brug.

 • Nixory

  Nixory Rating: 3

  25 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antispyware

  Nixory er et antispyware plug-in til den browser du bruger på din Macintosh computer - udviklet til Internet Explorer, Chrome og Mozilla Firefox.

 • Boonana Trojan Horse Removal Tool

  Boonana Trojan Horse Removal Tool Rating: 3

  4 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antispyware

  Boonana Trojan Horse Removal Tool er et lille antispyware program, der fjerner den trojanske hest trojan.osx.boonana.a fra din Macintosh computer.

 • DNSChanger Removal Tool for Mac

  DNSChanger Removal Tool for Mac Rating: 3

  19 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antispyware

  DNSChanger Removal Tool scanner efter den ødelæggende trojanske hest "DNSChanger Trojan Horse", som kan overtage dele af din Macintosh computer og stjæle personfølsomme oplysninger fra dig.

 • Internet Cleanup

  Internet Cleanup Rating: 2

  4 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antispyware

  Beskyt dit privatliv og din Macintosh imod spyware, malware, keyloggers og overvågelsesprogrammer som kan spredes via Internettet.

 • iServices Trojan Removal Tool for Mac

  iServices Trojan Removal Tool for Mac Rating: 2

  19 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antispyware

  iWorkSevices Trojan Removal Tool er et gratis antispyware program udviklet til at fjerne iWorkSevices Trojan Horse fra inficerede Macintosh computere, der kører med Mac OS X.

I alt 6 poster fundet