Min-Mac.dk: Software Downloads til Macintosh

Antivirus

Antivirus

Det er vigtigt at du beskytter din Mac imod virusangreb med et kompetent antivirus program, der samtidigt sørger for at spyware, malware og alskens snavs fra Internettet bliver holdt på porten. Antivirus programmer til Mac er på mange måder en hjørnesten i enhver Mac computer, da den interne sikkerhed er essentiel for at styresystem og alt andet software fungerer optimal og ikke bliver ødelagt af skadelig virus og spyware. Samtidigt beskytter antivirus programmer også dit privatliv imod firmaer, hackere og andre lyssky organisationer som ønsker at spionere på din adfærd på nettet eller stjæle dine kreditkort informationer med henblik på misbrug og tyveri. I vores sektion for antivirus programmer finder du både freeware programmer, der i mange tilfælde yder en god beskyttelse, men også kommercielle antivirus programmer. Vi vil klart anbefale et kommercielt antivirus program eftersom sikkerhedsniveauet er meget højere - tænk hellere på hvad du kan miste på tyveri af dine personlige oplysninger end om du skal betale et par hundred kroner ekstra om året for et godt antivirus program.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • BitDefender Antivirus til Mac

  BitDefender Antivirus til Mac Rating: 5

  20 maj, 2013 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Hvis du ønsker "verdens bedste" antivirusprogram til din Macintosh computer, så er BitDefender Antivirus til Mac ikke til at komme uden om. Grunden til at BitDefender Antivirus til Mac kan omtales som verdens bedste er, at den teknologi som BitDefender anvender i sine sikkerhedsløsninger gang på gang er kåret som…

 • Norton AntiVirus for Mac

  Norton AntiVirus for Mac Rating: 4

  31 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Gode gamle Norton har også udviklet deres pålidelige sikkerhedsprogram til Mac, og med Norton AntiVirus får du som Amc bruger et af de bedste produkter på markedet for antivirus til Mac computere.

 • Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition

  Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition Rating: 4

  10 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Gratis antivirus beskyttelse til din Mac kan du få med Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition, der arbejder lydløst i baggrunden og sørger for et effektiv bolværk imod de virus-trusler som kan sætte din Mac-computer mat.

 • Norton AntiVirus Dual Protection for Mac

  Norton AntiVirus Dual Protection for Mac Rating: 4

  20 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Med Norton AntiVirus Dual Protection for Mac installeret på din Macintosh computer, så får nærmest bygget en fæstning omkring din computer og er forsvaret imod alt de skadelige utøj som kan inficere og gøre skade på din Macintosh.

 • Chili Antivirus til Macintosh

  Chili Antivirus til Macintosh Rating: 4

  6 maj, 2015 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Undgå at din Mac-computer bliver inficeret med virus og malware med Chili Antivirus til Mac, der er udviklet af det danske IT-firma Chili Security.

 • Avast Sikkerhed til Mac

  Avast Sikkerhed til Mac Rating: 4

  12 juli, 2020 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Avast har udviklet et gratis antivirusprogram til Mac som du kan downloade her.

 • Intego Mac Internet Security

  Intego Mac Internet Security Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Antivirus programmet Mac Internet Security beskytter din Mac computer imod virus, malware, spyware og phising forsøg - samtidigt Mac Internet Security en to-vejs firewall som effektivt blokerer mistænkeligt netværkstraffik fra Internettet og lokale netværk.

 • iAntiVirus for Mac

  iAntiVirus for Mac Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Med iAntiVirus for Mac installeret er du godt beskyttet imod de mange trusler, der lurer på hjemmesider i cyberspace og nemt kan inficere din Mac med skadelig virus.

 • BitDefender Antivirus for Mac

  BitDefender Antivirus for Mac Rating: 3

  31 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  BitDefender har udviklet et antivirus program, som assisterer dig i kampen mod virus og angreb fra hackere og cyber-kriminelle. BitDefender Antivirus for Mac har stærke sider, når virus og malware skal fjernes fra din Mac, men slækker lidt når det kommer til "real-time" og proaktiv beskyttelse (firewall og Internet-sikkerhed).

 • avast! Mac Edition

  avast! Mac Edition Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  avast! Mac Edition er en antivirus løsning til en Apple Macintosh, der benytte Mac OS X som styresystem. Med avast! Mac Edition får du en virus-scanner, en mail-scanner og en on-access-scanner som tjekker alle aspekter på din Mac for virus, spyware og ondskabsfuld malware.

 • Kaspersky Anti-Virus for Mac

  Kaspersky Anti-Virus for Mac Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Anti-Virus for Mac er et godt antivirus program, der sørger for en "all-round" beskyttelse af alle områder på din Mac. Alt fra Internet-trafik, e-mail og data som bliver sendt til/fra din Mac bliver grundigt scannet, så intet er overladt til tilfældighederne og alle former for malware bliver effektivt blokeret.

 • AVG LinkScanner for Mac

  AVG LinkScanner for Mac Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  AVG LinkScanner for Mac er ikke et decideret antivirus program, men et lille tilføjelsesprogram til din browser som rådgiver og advarer dig imod falske og ondsindede hjemmesider som du f. eks finder via en søgning på Google. Med AVG LinkScanner for Mac kan du sikre din færd på Internettet og…

 • ProtectMac AntiVirus

  ProtectMac AntiVirus Rating: 3

  4 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Scan alle områder af din Mac-computer og netværk for virusinfektioner med ProtectMac AntiVirus, der med sin aggressive teknologi finder orme, trojanske heste, malware, spyware og alle typer af skadeligt software. ProtectMac AntiVirus er et antivirus program som yder en fin beskyttelse, men er trialware så du efter en testperiode på…

 • ClamXav

  ClamXav Rating: 2

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  ClamXav er et gratis antivirus program til Mac OS X. Programmet benytter den gennemtestede og populære ClamAV-teknologi til at beskytte din Mac imod virus.

 • McAfee VirusScan

  McAfee VirusScan Rating: 2

  29 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  McAfee VirusScan er et klassisk antivirus værktøj til både Intel og PPC baserede Macintosh computere. Tidligere var McAfee en garant for troværdig og 100% sikkert antivirus software, men McAfee har desværre sat sit gode rygte lidt over styr de sidste par år. Men McAfee VirusScan er stadigvæk en stabil sikkerhedsløsning,…

 • Panda Antivirus for Mac

  Panda Antivirus for Mac Rating: 1

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Panda Antivirus for Mac tilbyder Mac-brugere en standard beskyttelse imod virus, spyware, malware og andre skadeligt fra Internettet - desværre er Panda Antivirus for Mac langsomt og blander sig i hvordan andre programmer på din Mac fungerer. Vi kan ikke umiddelbart anbefale Panda Antivirus for Mac til vores brugere.

I alt 16 poster fundet