Min-Mac.dk: Software Downloads til Macintosh

Business

Business

I vores sektion for Business har vi valgt at placere programmer, der hjælper dig med økonomiske problemstillinger i privatlivet, men også programmer som er udviklet til det lille firma eller den større virksomhed. Tit kan man som privatforbruger efterspørge et Mac program som hjælper med at samle og overskueliggøre ens privatøkonomi - det kan også være et program som hjælper med at analysere afkastet på en aktie, obligation eller lign. værdipapirer. I virksomheden kan Business programmer være CRM, regnskab, bogføring eller et program som hjælper med at udregne valutakurser osv. Business programmer kan derfor hjælpe dig med problemstillinger som synes uoverskuelige lige indtil du kan automatisere opgaven - vi anmelder helst freeware programmer, men de fleste Business koster penge, hvis alle funktioner skal benyttes.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • Lotus Notes for Mac

  Lotus Notes for Mac Rating: 4

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Lotus Notes er den førende klient til kommunikation, e-business og samarbejde i et virksomhedsmiljø. Kombineret med Domino Server er Notes nok den kraftigste e-mail klient, som kan fås til Macintosh.

 • Currency Converter for Mac

  Currency Converter for Mac Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Business

  Beregn valutakursen på over 190 forskellige valutaer med Currency Converter og let regnskabet med udenlandske valutaer.

 • Parallels Desktop

  Parallels Desktop Rating: 3

  6 december, 2010 - Anmeldt af - Kategori Business

  Parallels Desktop giver Mac brugere muligheden for at afvikle Windows, Linux og andre styresystemer på samme tid som afviklingen af Mac OS X på alle typer Intel-baserede iMac, Mac Mini, MacBook eller MacBook Pro computere.

 • iBank

  iBank Rating: 3

  13 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Hold styr på din personlige økonomi og investeringer med iBank, der kan bringe overskuelighed i selv de mest "rodede" økonomier. iBank er velegnet til mindre virksomheder og private som gerne vil have styre på budgetter og værdipapirer.

 • Stock Investment Guide

  Stock Investment Guide Rating: 3

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Stock Investment Guide er et markedsanalyseredskab til nye og erfarne investorer. Denne software løsning giver investorer letanvendelige redskaber til at analysere et selskabs indtjeningskurve og hjælpe med at forudse, hvad indtjeningen kunne blive i løbet af de næste fem år.

 • Easy Currencies

  Easy Currencies Rating: 3

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  To nyttige redskaber i ét: et informationsvindue, der viser de nyeste valutakurser, plus en smart valutaomregner (Currency Calculator).

 • Money

  Money Rating: 3

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Money hjælper folk med at organisere og ordne deres personlige økonomi hurtigt og let. Software løsningen har alle de funktioner, der er nødvendige for personlige, eller mindre forretningsmæssige konteringsopgaver.

 • Stock Market Eye

  Stock Market Eye Rating: 3

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Stock Market Eye er et godt software værktøj til håndtering af investeringer og hjælper dig med at skabe et overblik over din portefolio af værdierpapier, så du kan træffe forbedrede beslutninger med hensyn til hvordan dine penge bedst yngler på børsen.

 • Relationship

  Relationship Rating: 3

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  er en software løsning til både mindre og større virksomheder, der samler projekthåndtering og kontaktoplysninger på kunder, medarbejdere og stakeholdere i en overskuelig platform - kort sagt, så er Relationship et CRM løsning til Macintosh.

 • Budget

  Budget Rating: 3

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Er du træt af at leve fra den ene lønningsdag til den næste uden fremskridt i økonomien? Kan du ikke komme ud af din gæld? Er økonomien et rod? Prøv en bedre måde at styre dine penge på. Budget er baseret på en velafprøvet og økonomisk rationel tilgang til budgettering…

 • FastTrack Schedule

  FastTrack Schedule Rating: 3

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  FastTrack Schedule er en project management softwareløsning, der hjælper den mindre virksomhed med at holde styr på projekter og arbejdsopgaver, så tidsrammen overholdes og der allokeres kun de nødvendige ressourcer til hver opgave.

 • iCash

  iCash Rating: 2

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  iCash er et let anvendeligt og overskueligt økonomiprogram, udviklet så du kan kontrollere din personlige økonomi, registrere indkomster, udgifter, kreditter, gæld og banktransaktioner.

 • Invoices

  Invoices Rating: 2

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Invoices er et økonomiprogram til at opstille, administrere og udprinte dine fakturaer. Fakturastyringen bruger Apples Cocoa teknologi og leverer et meget tilfredsstillende resultat til de mindre virksomhed eller sportsforening, der har behov for at udsende faktura til kunder.

 • moneyGuru

  moneyGuru Rating: 1

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  moneyGuru er et personligt økonomistyringsprogram, der hjælper dig med at vurdere din økonomiske situation løbende, således at du kan foretage velinformerede (og forbedrede) økonomiske beslutninger med hensyn til din privatøkonomi.

I alt 14 poster fundet