Min-Mac.dk: Software Downloads til Macintosh

iPhone

iPhone

Apple udviklede iPhone, så du som IT-bruger har mulighed for at få en mobiltelefon som stortset kan det hele! En iPhone er lidt af en multimedia revolution - du kan, med en iPhone, alle de traditionelle ting som modtage opkald og sende SMS, men en iPhone kan også være på nettet og har en flot skærm som gør det sjovere at surfe og kommunikere med dine venner. Du kan desuden downloade og installere en masse sjove og nyttige apps på din iPhone og på din Mac, der gør det nemmere at overføre musik, film og data til din iPhone. I denne sektion om iPhone har vi udvalgt de bedste freeware progammer og nogle få trailware programmer til din Mac, der gør det sjovt at have en iPhone.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • iPhone Firmware (iOS)

  iPhone Firmware (iOS) Rating: 5

  29 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Den nyeste version af firmware til din iPhone er det vigtigt at opdatere din iPhone med - du kan downloade den nyeste version af firmware til iPhone gratis fra Min-Mac.dk.

 • iPhone Explorer

  iPhone Explorer Rating: 4

  31 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Har du brug for at benytte din iPhone som en ekstern harddisk? Så er iPhone Explorer en god løsning, eftersom programmet tillader dig at bruge din iPhone som en ekstern disk til opbevarelse og transport af mapper og filer.

 • PwnageTool

  PwnageTool Rating: 4

  25 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Du kan bruge freeware programmet PwnageTool til at jailbreake din iPhone eller iPod, så du får adgang til f. eks filsystemet og fjerner den de begræsninger som er på din mobile enhed.

 • iOS SDK

  iOS SDK Rating: 3

  29 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  iOS SDK er et værktøj til programmering af applikationer til iPhone og iOS SDK er udviklet af Apple, så det er sikkert og stabilt at benytte for vordende iPhone-programmører.

 • FaceTime

  FaceTime Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Med programmet FaceTime kan du foretage videoopkald via din iPhone 4 med et enkelt tryk - videoopkaldet fungerer fra en iPhone 4 til en anden iPhone 4 via en Wi-Fi forbindelse.

 • Find My iPhone

  Find My iPhone Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Med Find My iPhone kan du sikre dig imod tab eller tyveri af din iPhone - du skal blot installere Find My iPhone på din iPhone og på en anden iOS enhed, så kan du lokalisere din iPhone via en slags GPS.

 • doubleTwist AirSync

  doubleTwist AirSync Rating: 3

  19 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  doubleTwist AirSync lader dig kopiere og dele filer via langt de fleste mobile enheder som mobiltelefoner, iPhone, iPod, PSP, MP3-afspiller, MP4-afspiller og mange flere.

 • Børsen på iPhone

  Børsen på iPhone Rating: 2

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Få de nyeste kurser og aktuelle finansnyheder direket på din iPhone fra Børsens nyhedstjeneste. Børsen på iPhone forsyner dig med aktiekurser, erhvervsnyheder og videoer 24 timer i døgnet.

 • LiveScore

  LiveScore Rating: 2

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Modtag "live" resultater fra alverdens fodboldkampe direkte på din iPhone med LiveScore, der feeder data fra sitet LiveScore.com som er et af verdens bedste sider med sportsdata.

 • DeTune for Mac

  DeTune for Mac Rating: 2

  17 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Med DeTune for Mac kan du kopiere alle sange og videoer fra din Apple iPod, iPhone og iPad til din Mac computer.

I alt 10 poster fundet