Min-Mac.dk: Software Downloads til Macintosh

IT-sikkerhed

IT-sikkerhed

 

IT-sikkerhed er komplet beskyttelse af din Mac computer, samt alt den data du har lagret og de processer du benytter i din dagligdag og i din virksomhed - intentionen med IT-sikkerhed er, at du skal undgå at stå med "skægget i postkassen" den dag IT-kriminelle eller hackere stjæler dine personfølsomme oplysninger eller forretningshemmeligheder. Det er især alt den viden og data som vi som brugere har liggende på vores Mac, der gør høj IT-sikkerhed bydende nødvendig. Programmer til IT-sikkerhed kan være alt fra kryptering af følsom data, backup af forretningsdetaljer til uigennemtrængelige firewalls og beskyttet e-mail trafik - det kan også være overvågning af lokal netværkstrafik eller en omfattende sikkerhedsløsning som beskytter hele din Mac imod uvedkommendes nysgerrige øjne. Vi satser primært på at tilbyde freeware programmer til IT-sikkerhed, men har også valgt at inkludere trailware programmer som koster penge at bruge fuldtud.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • Sophos Computer Security

  Sophos Computer Security Rating: 4

  4 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  Sophos Computer Security er en samlet løsning til IT-sikkerhed på din Macintosh computer. Sophos Computer Security samler nemlig antivirus, firewall, kryptering og overvågelse i én softwareløsning som fungerer rigtigt godt og især er velegnet til mindre virksomheder med en større park af computere.

 • Hotspot Shield til Macintosh

  Hotspot Shield til Macintosh Rating: 4

  12 juli, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  Hotspot Shield skaber en VPN-netværk (Virtual Private Network) mellem din Macintosh computer og en trådløs router.

 • SpamSieve

  SpamSieve Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  Alle Mac-brugere som benytter en e-mail klient med deres Mac kan få stor glæde af SpamSieve - SpamSieve blokerer alle junk og spam e-mails, så du er fri for det i din indbakke.

 • TCPBlock

  TCPBlock Rating: 3

  3 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  TCPBlock er en letvægts og hurtig firewall til alle Mac OS X computere og er under licensen freeware. TCPBlock arbejder lydløst i baggrunden og bruger få systemressourcer.

 • VPN Tracker for Mac

  VPN Tracker for Mac Rating: 3

  28 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  VPN Tracker er et professionelt sikkerhedsværktøj til Mac OS X, der sørger for sikker data overførsler mellem din Mac-computer og et fjern-netværk.

 • ESET Cybersecurity

  ESET Cybersecurity Rating: 3

  25 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  ESET Cybersecurity (tidligere kendt som ESET NOD32 Antivirus) supplerer de sikkerhedsfunktioner, som allerede er i Mac OS X og beskytter Mac-brugere imod cyberkriminelle, der søger at drage fordel af stjålne personlige informationer, eller forsøger at udnytte brugervaner, der kan føre til infektioner af dit systemet.

 • Norton Internet Security

  Norton Internet Security Rating: 3

  19 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  Norton Internet Security, der er udviklet af Symantic Corporation, tilbyder beskyttelse mod og fjernelse af malware på Macintosh computere i en abonnentperiode og bruger signaturer og heuristics til at identificere alle de nyeste vira.

 • iAlertU

  iAlertU Rating: 3

  25 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  Hvis du har købt en ny Macintosh laptop for nyligt, så er det at den bliver stjålet det sidste, du ønsker skal ske med den. Apple tilbyder ikke noget overvågningsprogram til at beskytte din MacBook, så iAlertU kommer, som en velsignelse, og klarer opgaven for dig.

 • VUWER

  VUWER Rating: 3

  20 juni, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  VUWER, der udtales "viewer", er en softwareløsning som hjælper dig holde styr på din MacBook eller MacBook Pro og spore den, hvis den bliver stjålet eller bliver væk.

 • NoobProof for Mac

  NoobProof for Mac Rating: 2

  28 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  NoobProof er en freeware firewall til Mac OS X og er specielt velegnet til nybegyndere, der ikke har det store begreb om den rette opsætning af en firewall.

 • AlienDestroyer til Macintosh

  AlienDestroyer til Macintosh Rating: 2

  22 juni, 2011 - Anmeldt af - Kategori IT-sikkerhed

  AlienDestroyer sørger for en permanent, irreversibel sletning af data og filer på din Macintosh computer.

I alt 11 poster fundet