Min-Mac.dk: Software Downloads til Macintosh

Tekstbehandling

Tekstbehandling

Når du skriver opgaver til f. eks dit studie eller har brug for at udarbejde projekter eller skriftlige aftaler til kontoret i det lille firma, så har du brug for et godt og pålideligt tekstbehandlingsprogram. Tekstbehandling er både programmer til at udfærdige tekster, men kan også være tabeller til salgsbudgetter eller powerpoint præsentationer til de lidt større møder, hvor den grafiskprægede og overskuelige præsentation er vigtig. De fleste større tekstbehandlingprogrammer eller kontorpakker har også moduler tilknyttet som håndterer e-mail, databasebygning, regneark, tegning, formler, skabeloner og meget flere funktioner som gør det nemt at arbejde med tekstbehandling.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • OpenOffice

  OpenOffice Rating: 5

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  OpenOffice er en komplet kontorpakke til din Mac computer, der tilbyder moduler meget lig Microsoft Word, Powerpoint og Excel - OpenOffice er 100% gratis og open source for alle brugere.

 • NeoOffice for Mac

  NeoOffice for Mac Rating: 4

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  NeoOffice er en komplet kontorpakke (indbefattende tekstbehandling, regneark, præsentation, tegning og databaseprogrammer) til Mac OS X.

 • Microsoft Office til Mac

  Microsoft Office til Mac Rating: 4

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Microsoft Office til Mac 2011 giver dig et velkendt arbejdsmiljø (Word, Excel, PowerPoint, Access etc.), som er mere brugervenligt end nogensinde. Programpakken tilføjer nye og forbedrede værktøjer, som gør det nemt at skabe professionelt indhold, samtidig med forbedringer i hastighed og aktivitet, som du vil bemærke, så snart du åbner…

 • AbiWord for Mac

  AbiWord for Mac Rating: 3

  29 december, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  AbiWord er et gratis program til tekstbehandling på din Mac, hvor du får adgang til mange funktioner og en opbygning, der minder meget om tekstbehandling i Microsoft Word.

 • Adobe Acrobat Reader for Mac

  Adobe Acrobat Reader for Mac Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Adobe Acrobat Reader er et gratis program til håndtering af PDF filer, så du frit kan skabe, forbedre, redigere og dele dine PDF filer med venner og forretningsforbindelser - Adobe Acrobat Reader er et "must" for den lille virksomhed, da rigtigt meget materiale, regninger og brochurer publiceres i PDF formatet.

 • Apple Pages

  Apple Pages Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Apple har også udviklet et program til tekstbehandling, hvor fokus er på brugervenlighed og stor fleksibilitet indenfor de muligheder som du har med at personliggøre de færdige dokumenter. Apple Pages kan benyttes til at skrive standard dokumenter, men har også en lang række spændende funktioner og er 100% kompatibelt med…

 • Apple Keynote

  Apple Keynote Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Apple Keynote minder meget om Microsoft PowerPoint og er velegnet til at præsentere materiale som f. eks salgstal, informationer og data på en flot og overskuelig måde.

 • iWork

  iWork Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  iWork er en stor kontorpakke fra Apple med alt hvad du behøver til dit skrivebord - tekstbehandling, regneark og præsentation af data. iWork minder meget om Microsoft Office med hensyn til funktioner, men har kun de tre moduler Pages, Numbers og Keynote og ikke nogen e-mail klient.

 • xPad

  xPad Rating: 3

  29 december, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  xPad er den ultimative notesblok og en perfekt erstatning for TextEdit og Stickes i Apples Mac OS X styresystem. Med en enkel og et dokument-lignende brugerflade er xPad nyttigt at notere småtekster i og benytte som tekstbehandling, hvis du ikke har behov for avancerede funktioner. xPad er freeware.

 • MOOS Project Viewer

  MOOS Project Viewer Rating: 3

  29 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  MOOS Project Viewer er en softwareløsning, der kan åbne enhver Microsoft® Project filetype (.mpp, .mpt, . mpx, .xml) i enhver Microsoft Project version (2000, 2003 og 2007). På den måde udfylder MOOS Project Viewer et behov for brugere, der blot ønsker at åbne og læse de pågældende filtyper uden at…

 • Open XML File Format Converter til Macintosh

  Open XML File Format Converter til Macintosh Rating: 3

  5 juli, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Konverterer Open XML filer som er blevet oprettet på Office 2008 til Macintosh eller 2007 Microsoft Office system, således at du kan åbne, gemme og redigere filerne på tidligere versioner af Office til Macintosh.

 • iDocument

  iDocument Rating: 2

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  iDocument gør dokumentstyring så let som at lave dem. Programmet hjælper dig med at organisere og styre dokumenter på Macintosh computer - programmet også ordner alle dine dokumenter i dens bibliotek.

 • Excalibur for Mac

  Excalibur for Mac Rating: 2

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Excalibur blev oprindelig designet til at fungere som stavekontrolprogram til LaTeX dokumenter, men kan bruges til stavekontrol af ethvert tekstdokument.

 • WriteRoom

  WriteRoom Rating: 1

  29 december, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  WriteRoom er udviklet som et alternativ til Microsoft Word og fokus er på selve tekstbehandlingen og skriveprocessen, hvor mange "fancy" og ligegyldige funktioner er skåret fra. WriteRoom er under licensen freeware og gratis at anvende.

I alt 14 poster fundet