Min-Mac.dk: Software Downloads til Macintosh

Tweak

Tweak

Der er mange muligheder for at tweake din Mac computer - du kan læse guider og tips i forskellige forum, men så er du nødt til selv at eksekvere ændringerne og tilpasse indstillingerne i systemfiler - at gøre det på egen hånd er besværligt og indebærer en vis risiko. Vælger du at bruge et program fra vores sektion med tweak programmer, så kan du klare de fleste tweaks af din Mac hurtigt og helt automatisk. Når du bruger en tweak program har du også den fordel, at alle de relevante tweaks er samlet på ét sted (som muligheder i programmet) og du har den sikkerhed, at de pågældende tweaks er afprøvet og reelt virker i Mac. Hovedparten af de tweak programmer som vi lister er freeware og derfor gratis at bruge - et godt råd er, at du altid bør tage en sikkerhedskopi af dit system inden du foretager større ændringer i din Mac computers indstillinger.

Sortér efter: Navn Nyeste først Flest stjerner Mest downloaded
 • TinkerTool

  TinkerTool Rating: 4

  27 January, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tweak

  TinkerTool er et freeware program som giver dig adgang til en række skjulte indstillinger som Apple har bygget ind i Mac OS X. Med TinkerTool kan du aktivere disse skjulte indstillinger og tweake din Mac-computer yderligere.

 • AppCleaner

  AppCleaner Rating: 3

  26 October, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tweak

  AppCleaner er et lille program, der hjælper dig med grundigt at rydde op efter uønskedet software og programmer på din Mac.

 • MacPilot

  MacPilot Rating: 3

  1 November, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tweak

  MacPilot er egentlig et fint program til at tweake og "rode" rundt med systemindstillingerne på din Mac computer - MacPilot er desværre ikke freeware, men kan optimere mange aspekter ved din Mac.

 • Tweak Freak

  Tweak Freak Rating: 3

  6 December, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tweak

  Tweak Freak er et komplekst tweak program til din Mac, der kan åbne op for skjulte indstillinger og funktioner i Mac OS X og en del andre Mac programmer.

 • Deeper

  Deeper Rating: 3

  13 January, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tweak

  Deeper er et tweak- og systemværktøj til at ændre udseendet i Mac OS X og aktivere hemmelige indstillinger i en del Apple software programmer.

 • Secrets

  Secrets Rating: 2

  27 January, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tweak

  Secrets er et lille tweak program til din Mac-computer, der består af små tweaks som kan aktivere skjulte indstillinger og gøre din Mac OS X hurtigere og sjovere at arbejde i.

I alt 6 poster fundet