Software - Sikkerhed - Antivirus - Avast Sikkerhed til Mac

Avast Sikkerhed til Mac

Avast Sikkerhed til Mac

Dato tilføjet:
12/07/2020

Opdateret:
12/07/2020

Størrelse:
100000 MB

Type:
freeware

Download Avast Sikkerhed til Mac

Anmeldt af Kategori: Antivirus

Avast har udviklet et gratis antivirusprogram til Mac som du kan downloade her.

Vores computere er en stor del af hverdagen og arbejdet, og vi bruger dem til alt fra køb og salg over kommunikation til underholdning og surfing.

Det er afgørende for din sikkerhed på nettet, at du har et antivirusprogram, der beskytter dig mod cyberkriminalitet og IT-trusler.

I værste fald kan det betyde hacking af dine personlige og økonomiske oplysninger, hvis ikke du sørger for at beskytte dig selv mod hackerangreb.

Køb antivirus til Mac og vær tryg på nettet i fremtiden.  

Derfor skal du have antivirus på din Mac

Det er ikke kun dig, der arbejder udenfor hjemmet eller dit kontor, som skal beskytte dine digitale enheder. Alle og enhver med computer har risiko for at blive hacket eller opleve systemnedbrud.

Der udvikles mange forskellige programmer, der har til formål at beskytte dig og dine personfølsomme oplysninger på nettet. Det vigtigste er, at du vælger det program, der matcher typen af dine digitale enheder.

På nettet finder du udbydere af programmer til både Windows og Mac. Der er brug for forskellige programmer og software til de 2 typer af computere og deres styresystemer.

Når du har et antivirusprogram på din Mac, kan du få følgende fordele:

- Automatisk blokering af trusler
- Virus bliver opdaget og fjernet i tide
- Scanning af sikkerhedsbrister på hjemmenetværk eller andre typer af Wi-Fi
- Du får besked om hver en aktivitet, dit program har foretaget.

Mange af os bruger vores computere udenfor hjemmet. Her er der større risiko for, at du kan få hacket din enhed, hvis der er svagheder i netværket. Med antivirus på din Mac kan du frit og uden bekymringer arbejde hos kunder, eller du kan lave opgaver og forberede dig til dit studie på caféer og hos vennerne.

Den største forskel imellem de forskellige programmer er i forhold til deres omfang af egenskaber og beskyttelse samt deres priser.

Beskyt din computer derhjemme og på farten

Med antivirus fra Avast skal du ikke til at have penge op af lommen for at få den vigtige beskyttelse af din computer. Det er gratis at hente programmet ned til din enhed, så du på få minutter kan få sikkerhed og tryghed, når du færdes på nettet.

Der findes forskellige udgaver af antivirusprogrammer fra Avast. Har du brug for ekstra beskyttelse, eller vil du have sikkerhed om både tablet, mobil og computer, skal du vælge en produktløsning, der kan bruges til flere enheder.

Sådan får du antivirus på din Mac

Det er både nemt og enkelt at beskytte din Mac. Du skal finde det rette program fra hjemmesiden hos Avast, hvor du kan vælge den pakke, der matcher dine behov for sikkerhed. Herefter vil der komme et informationsvindue frem på din skærm, som fortæller dig om installationen.

Det tager under 10 minutter at downloade antivirusprogrammet, som vil sikre din computer i fremtiden.

Du skal holde øje med opdateringer til programmet, efter du har installeret det. Der laves løbende nye forbedringer i programmet, som giver dig øget beskyttelse af din computer.

Får du brug for ekstra funktioner og større omfang af beskyttelse, kan du nemt ændre program og vælge et nyt fra Avast.

  • Annonce

Tilbage