Software - Sikkerhed - Antivirus - AVG LinkScanner for Mac

AVG LinkScanner for Mac

AVG LinkScanner for Mac

Dato tilføjet:
30/11/2010

Opdateret:
30/05/2014

Producent:
AVG Danmark

Størrelse:
5 MB

Type:
freeware

Operativsystem:
Mac OS X.

Download AVG LinkScanner for Mac

Anmeldt af Kategori: Antivirus

AVG LinkScanner for Mac er ikke et decideret antivirus program, men et lille tilføjelsesprogram til din browser som rådgiver og advarer dig imod falske og ondsindede hjemmesider som du f. eks finder via en søgning på Google. Med AVG LinkScanner for Mac kan du sikre din færd på Internettet og undgå hjemmesider som forsøger at installere virus på din Mac eller hjemmesider, der forsøger at fange din personlige oplysninger via et "phising" angreb.

AVG LinkScanner for Mac beskytter imod online trusler og tjekker alle de hjemmesider du bliver præsenteret for i en søgning - er nogle af de fundne hjemmesider "farlige", så bliver du advaret inden du forsøger at oprette forbindelse til den pågældende hjemmeside.

Har du brug for AVG til PC? Hent det her.

AVG LinkScanner for Mac bliver løbende opdateret, så du trygt kan stole på programmets anvisninger. AVG LinkScanner for Mac er freeware og fungerer i alle de store browser. Derfor er AVG LinkScanner for Mac et godt hjælpeprogram til dit dedikerede antivirus program og AVG LinkScanner for Mac skaber ikke konflikter med dit nuværende antivirus program.

Screenshot:
  • Annonce
  • Se AVG LinkScanner for Mac på video

Tilbage