Software - Sikkerhed - Antivirus - BitDefender Antivirus til Mac

BitDefender Antivirus til Mac

BitDefender Antivirus til Mac

Dato tilføjet:
20/05/2013

Opdateret:
12/07/2020

Producent:
BitDefender

Størrelse:
10 MB

Type:
trialware

Download BitDefender Antivirus til Mac

Anmeldt af Kategori: Antivirus

Hvis du ønsker "verdens bedste" antivirusprogram til din Macintosh computer, så er BitDefender Antivirus til Mac ikke til at komme uden om. Grunden til at BitDefender Antivirus til Mac kan omtales som verdens bedste er, at den teknologi som BitDefender anvender i sine sikkerhedsløsninger gang på gang er kåret som den bedste i diverse uafhængige test og analyser.

Der er i sagens natur i det samme antal vira og malware trusler målrettet Macintosh som imod Microsoft Windows styresystemet, men det er stadigvæk vigtigt at beskytte din Mac-computer med et antivirusprogram. BitDefender Antivirus til Mac fungerer som de fleste andre antivirusprogrammer ved at scanne hele din computer for virus og lignende trusler og finder BitDefender Antivirus til Mac en trusler bliver den prompte fjernet.

Selve brugerfladen i BitDefender Antivirus til Mac er på engelsk, men tilgengæld meget nem at finde rundt i. Her er store og intuitive knapper som nemt lader brugeren starte en funktion og i toppen vil vigtige informationer som kræver brugerens opmærksom blive vist.

Så hvis du er på udkig efter antivirus til din Macintosh computer, så er BitDefender Antivirus til Mac klart det bedste bud.

Screenshot:
  • Annonce

Tilbage