Software - Sikkerhed - Antivirus - Norton AntiVirus for Mac

Norton AntiVirus for Mac

Norton AntiVirus for Mac

Dato tilføjet:
31/10/2010

Opdateret:
22/07/2014

Producent:
Symantec Corporation

Størrelse:
50 MB

Type:
trialware

Antal prøvedage:
30

Operativsystem:
Mac OS X version 10.4.10 eller bedre

Download Norton AntiVirus for Mac Køb Norton AntiVirus for Mac

Anmeldt af Kategori: Antivirus

Gode gamle Norton har også udviklet deres pålidelige sikkerhedsprogram til Mac, og med Norton AntiVirus får du som Amc bruger et af de bedste produkter på markedet for antivirus til Mac computere.

Norton AntiVirus sørger for en automatisk beskyttelse af dit Mac system - både hvad angår traditionelle virus-angreb, men også imod trojanske heste, Internet-orme og alt det malware som lurer på Internettet.

Det som gør Norton AntiVirus til et rigtigt godt antivirus program er, at Norton simpelthen leverer kvalitet og sikkerhed. Norton var udviklet antivirus løsninger i mange år og det den fornødne tekniske know-how til at skabe programmer, der altid er på forkant med de nyeste trusler.

Vælger du Norton AntiVirus, så vælger du en stabil løsning som meget sjældent volder problemer og fjerner alt skadeligt virus fra din Mac computer. Ulempen ved Norton AntiVirus er, at programmet er stort og ressourcekrævende. På mindre Mac computere kan hele systemet føles ret langsomt, når Norton AntiVirus skanner for virus.

Hvis du ønsker at læse mere om programmet, så kan du besøge den danske webshop e-Gear.dk, hvor du bla. kan købe en dansk version af Norton AntiVirus for Mac.

Screenshot:
  • Annonce
  • Se Norton AntiVirus for Mac på video

Tilbage