Software - System - Harddisk & filer - Amnesia til Macintosh

Amnesia til Macintosh

Amnesia til Macintosh

Dato tilføjet:
22/06/2011

Opdateret:
22/06/2011

Producent:
Koingo Software, Inc.

Størrelse:
7 MB

Type:
trialware

Pris:
$19.95

Operativsystem:
Mac OS X 10.5 eller nyere.

Download Amnesia til Macintosh

Anmeldt af Kategori: Harddisk & filer

Amnesia kan rydde grundigt op på din Macintosh computer og harddisk - som softwareløsning kan Amnesia afinstallere programmer og på samme tid fjerne alle spor af programmet fra harddisken, systemet, loggen, cachen osv.

Mange software titler til Macintosh kommer med den vejledning for af-installationen, at du simpelthen bare skal "smide programmet i skraldespanden og tømme den". I virkeligheden efterlader dette fremgangsmåde mange relaterede filer på computeren og i systemfilerne og de optager værdifuld plads på harddisken.

Amnesia til Macintosh udfører en smart scanning, som sørger for at alle relaterede filer bliver 100% af-installeret og fjernet. Du sparer en masse frustrationer og tid med at søge efter alle disse filer manuelt.

Derudover kan du instruere Amnesia i at forhindre gendannelse af de fjernede filer - funktionen hedder "secue deletion" og gør det umuligt at gendanne de slettede filer.

Er du bange for ved et uheld at komme til at fjerne noget, som du måske senere får brug for? Amnesia til Macintosh har en indbygget sikkerhedskopieringsfunktion, som opbygger et arkiv med relaterede filer, for det tilfælde, at du ønsker at genskabe dem på et senere tidspunkt.

Amnesia vil efterfølgende gen-installere brudstykker af programmets filer nøjagtigt der hvor, de er kommet fra - også selv om du vælger, at gendanne fra en anden computer.

Screenshot:
  • Annonce

Tilbage