Software - Kontor - Komprimering - WinZip til Mac

WinZip til Mac

WinZip til Mac

Dato tilføjet:
10/05/2011

Opdateret:
10/05/2011

Producent:
WinZip International LLC

Størrelse:
9,6 MB

Type:
trialware

Antal prøvedage:
45

Operativsystem:
Mac OS X.

Download WinZip til Mac

Anmeldt af Kategori: Komprimering

WinZip, der tidligere var anset for at være den ledende softwareløsning til håndtering af komprimeringsarkiver og komprimerede filer, er lanceret i en Macintosh version og WinZip til Mac fungerer fornuftigt.

WinZip til Mac er, sammenlignet med den oprindelige version til Windows, enkelt at bruge og forholdsvist kraftigt til at komprimere alle typer af data. Selve komprimeringsratioen er høj på de fleste filformater, men halter lidt på grafiske filformater. Imens WinZip til Mac komprimerer data, så sørger softwareløsningen også for at kryptere den komprimerede data, hvis brugeren ønsker det. Du kan selv vælge niveauet for kryptering og tilpasse det dine behov. Du kan tilføje kodeord til din Zip-arkiver og bruge AES til at beskytte din komprimerede data.

Til håndtering af komprimeringsarkiver og komprimerede filer er WinZip til Mac fremme i skoene og åbner let alle de velkendte formater som Zip, Zipx, RAR, LHA, 7Z osv. Du kan også bruge WinZip til Mac til selv at oprette filarkiver i et specifikt komprimeringsformat. Modtager du et større, komprimeret, filarkiv og ønsker du blot at åbne en enkelt fil i arkivet, så har WinZip til Mac en "Preview" funktion. Via Preview kan du navigere rundt i arkivet uden at pakke alle filerne ud og åbne de enkelte filer og læse deres indhold. Det er også muligt at redigere og gemme ændringer i de komprimerede filer uden at udpakke hele arkivet.

WinZip til Mac kan integreres med din Macintoshs indbyggede Mail, så du kan e-maile dine komprimerede filer direkte fra WinZip til Macs hovedvindue. Så med et par få klik kan du nedpakke (komprimere) data og sende det afsted via en e-mail. På de fleste punkter fungerer WinZip til Mac upåklageligt og er nemt at finde rundt i. Funktionerne er pædagogisk opsat og du får hurtigt arbejdet gjort. WinZip til Mac er desværre ikke gratis, men kan testes i hele 45 dage. Herefter skal du investere i programmet for at kunne fortsætte med at bruge det.

  • Annonce

Tilbage