Software - Multimedia - Lyd - Tunesify Lite til Macintosh

Tunesify Lite til Macintosh

Tunesify Lite til Macintosh

Dato tilføjet:
01/07/2011

Producent:
Andrew Heard

Størrelse:
3,1 MB

Type:
freeware

Operativsystem:
Mac OS X.

Download Tunesify Lite til Macintosh

Anmeldt af Kategori: Lyd

Tunesify Lite, tidligere FLAC2Mac, er den enkleste måde til at konvertere FLAC (Free Lossless Audio Codec) lydfiler til formater understøttet af iTunes, iPod og iPhone.

FLAC filer kan konverteres til Apple Lossless, som bibeholder den oprindelige CD-kvalitetslyd. Filer kan også konverteres til AAC, eller WAV lydformaterne. Opgrader til den komplette version af Tunesify, tilgængelig udelukkende på Mac App Store, for at tilføre support til at konvertere mange forskellige lydformater så som WMA, WavPack, Monkey's Audio, WAV, FLV og Ogg Vorbis.

Tunesify gør det også muligt at konvertere filer til MP3 lydformat, konverterer filer op til 4X hurtigere på multicore computere og drager fordel af din 64-bit processor. Med den komplette version af Tunesify kan du vælge output destinationer, indkodning af bithastigheder og meget mere.

Tunesify Lite vil skabe 30 sekunders preview af dine lydfiler, som kun bliver understøttet af den komplette version af Tunesify. Dette gør det muligt for dig at kontrollere om dine filer er kompatible før indkøb fra Mac App Store.

Screenshot:
  • Annonce

Tilbage