Software - - Multimedia - Norton Security with Backup

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup

Dato tilføjet:
09/02/2015

Opdateret:
12/07/2020

Producent:
Symantec

Størrelse:
1000000 MB

Type:
trialware

Antal prøvedage:
30

Download Norton Security with Backup

Anmeldt af Kategori: Multimedia

Hold din indbakke fri for uønskede, farlige og bedrageriske e-mails, scan din computer og fjern alle potentielt farlige filer, forøg produktivitet og ydelse, sikkerhedskopier alt til et sikkert sted. Norton Security hjælper dig med alle disse opgaver.

Tidligere kendt som Norton 360, repræsenterer Norton Security with Backup Symantecs højest rangerende antivirusløsning designet for at vogte computeren imod alle former for internetbaserede angreb og malware. Sammenlignet med Norton Security tilføjer denne version en funktion til sikkerhedskopiering, som giver brugere mulighed for regelmæssigt at kopiere filer og uploade dem til en sikker lagerplads.

Norton tilbyder forskellige scanningsformer, som sætter brugere i stand til hurtigt at undersøge nøgleområder, at kontrollere hele computeren grundigt, kun foretage søgning i brugerdefinerede områder, scanne Facebook væggen for mistænkelig aktivitet i udvekslede links, afgøre hvilke filer der har brug for at blive scannet via Norton Insight, såvel som at oprette diagnostiske rapporter og finde en løsning på vanskelige malware scenarier ved brug af Norton Power Eraser.

Norton lancer også Identity Safe, som samler alle personlige oplysninger på ét sted, et værktøj, som vilkårligt genererer sikre kodeord baseret på brugerdefinerede regler, sammen med en funktion til sikker navigering på internettet ved brug af en søgemaskine drevet af ASK.com, således at det altid er muligt at være opmærksom på pålidelige og mistænkelige hjemmesider.

Når det drejer sig om systemindstillinger, er det muligt at tweake med indstillinger angående anti-phishing, ondsindet blokering af hjemmesider m.m.

Computerens samlede ydelse kan maksimeres ved at defragmentere harddisken, ved at fjerne junk, eller unødvendige filer (f.eks. browserens midlertidige filer og Windows filer), ved styring af selvstartsindlæsninger og overvågning af vigtige hændelser på diagrammer.

Funktionen til sikkerhedskopiering kan brugertilpasses med henblik på sikkerhedskopiering af filer, lagerposition til output og planlægning. Multiple konfigurationssæt kan oprettes, således at man kan holde sig ajour med sine arbejdsopgaver på samme tid.

Det er muligt, at inkludere billeder, musik, finansielle filer, video, Microsoft Office dokumenter, e-mails, kontakter, Internet favoritter og andre filtyper, bortser fra brugerdefinerede objekter. Filer kan lagres online, via Norton Online Backup eller på et andet drev, eller ekstern harddisk.

  • Annonce

Tilbage