Software - System - Optimering - iFreeMem

iFreeMem

iFreeMem

Dato tilføjet:
25/05/2011

Producent:
Activata

Størrelse:
2 MB

Type:
freeware

Operativsystem:
Mac OS X.

Download iFreeMem

Anmeldt af Kategori: Optimering

Du vil blive behageligt overrasket over den mængde af gratis hukommelse, som du får ved at køre iFreeMem. Du kan åbne flere apps med det samme uden nogen forsinkelse. iFreeMen er gratis at benytte.

iFreeMem fungerer ved at genskabe den hukommelse, der er blevet brugt til at afvikle et program eller process på din Macintosh computer - konceptet er, iFreeMem hele tiden sørger for at der er ledig hukommelse til rådighed og din Mac ikke bliver langsom pga. af mangel på RAM.

Cachen på din Macintosh fungerer godt, men kan blive rodet til med filer, som du end ikke behøver og de optager kostbar RAM hukommelse. Et maksimum af gratis hukommelse kan nogle gange være bedre, end halvdelen af din hukommels fyldt med gamle, skjulte filer som du ikke længere har brug for.

Hvis du er i færd med at bruge en app og systemet ikke responderer, kunne det være fordi styresystemet gendanner skjult hukommelse - her er iFreeMem optimeringsfunktion et hurtigt og let alternativ til enten genstart, eller RAM opgradering.

  • Annonce

Tilbage