Software - System - Optimering - Intego Washing Machine

Intego Washing Machine

Intego Washing Machine

Dato tilføjet:
20/02/2015

Opdateret:
10/09/2017

Producent:
Intego

Størrelse:
10000000 MB

Type:
trialware

Operativsystem:
Mac OS X

Download Intego Washing Machine

Anmeldt af Kategori: Optimering

Intego Washing Machine gør det let at blive af med junk, som gør din Mac langsom og blive af med dupletfiler og gamle programmer, som du aldrig bruger. Herudover sætter programmet dig i stand til automatisk at organisere ting, således at både du og din Mac fungerer mere effektivt.

Der er masser af filer på din Mac computer, som du ganske enkelt ikke har brug for - caches og midlertidige filer, som du ikke længere anvender, sprogfiler med sprog, som du ikke engang taler og mange flere. Intego Washing Machine jager og fjerner disse filer, således at din computer kan køre hurtigere og mere effektivt.

Sandsynligheden taler for, at du har en mængde overskydende filer på din computer – ikke sikkerhedskopier, men dubletter, som du ikke engang vidste besked med. Find og fjern dem med Intego Washing Machine.

Effektivitet handler om mere, end det at have færre filer og apps på din computer – det drejer sig om at de programmer og filer, som du bruger mest, er tilgængelige hurtigt. Intego Washing Machine hjælper med at strømline og organisere alting, således at du kan arbejde på en hurtigere måde.

Screenshot:
  • Annonce

Tilbage