Software - Kontor - Tekstbehandling - Microsoft Office til Mac

Microsoft Office til Mac

Microsoft Office til Mac

Dato tilføjet:
22/03/2011

Opdateret:
25/10/2017

Producent:
Microsoft Corp.

Størrelse:
1000 MB

Type:
trialware

Antal prøvedage:
30

Operativsystem:
Mac OS X.

Download Microsoft Office til Mac

Anmeldt af Kategori: Tekstbehandling

Microsoft Office til Mac 2011 giver dig et velkendt arbejdsmiljø (Word, Excel, PowerPoint, Access etc.), som er mere brugervenligt end nogensinde. Programpakken tilføjer nye og forbedrede værktøjer, som gør det nemt at skabe professionelt indhold, samtidig med forbedringer i hastighed og aktivitet, som du vil bemærke, så snart du åbner de forskellige moduler i kontorpakken. Lige fra styring af hjemmeprojekter og planlæggelse af vigtige arrangementer, til at hjælpe dine børn med at lave deres lektier. Office hjælper både familie og virksomheden med at arbejde med imponerende dokumenter, regneark og præsentationer.

Microsoft Office til Mac 2011 er først og fremmeste et storartet værktøj til at tekstbehandling, regneark og præsentation af informationer. Kontorpakken tillader at du nemt kan dele dine dokumenter med familie, venner og kollegaer, hvadenten de er bruger Macintosh eller Windows. Du kan også altid få adgang til dine dokumenter, når du har brug for dem, ved at bruge en hvilken somhelst computer med browser og det gratis modul Office Web Apps. Office Web Apps giver dig mulighed for at få arbejdet gjort, når og hvor du ønsker, fra så at sige enhver computer med Internet forbindelse.

Når du deler din dokumenter med andre brugere, så skal du ikke være bekymret for kompatabiliteten, da dokumenter skabt i Microsoft Office til Mac 2011 vil se ud på samme måde og fungere ubesværet, når de bliver åbnet Microsoft Office til Windows eller en tidligere version af Office til Macintosh.

Med funktionen "Co-authoring" har du mulighed for at spare tid og forenkler dit arbejde, da du kan redigere det samme Word dokument, eller PowerPoint presentation samtidig med andre brugere på forskellige lokaliteter - andre brugere af Office 2011 til Mac eller Microsoft Office 2010 til Windows. (Co-authoring kræver Microsoft SharePoint Foundation 2010 til brug for forretninger, eller gratis Windows Live ID til personlig brug, for at gemme og få adgang til filer via Windows Live SkyDrive).

Microsoft Office til Mac er en solid kontorpakke fra Microsoft, der imponerer med sine avancerede funktioner, mens brugervenligheden stadigvæk er i top. Du kan finde Microsoft Office 2011 til Macintosh hos e-Gear.dk til en meget lavere pris end via Microsoft egen hjemmeside - se mere her Microsoft Office til Macintosh

Screenshot:
  • Annonce
  • Se Microsoft Office til Mac på video

Tilbage