Software - Kontor - Tekstbehandling - OpenOffice

OpenOffice

OpenOffice

Dato tilføjet:
27/10/2010

Producent:
Oracle

Størrelse:
300 MB

Type:
freeware

Operativsystem:
Mac OS X

Download OpenOffice

Anmeldt af Kategori: Tekstbehandling

OpenOffice er en komplet kontorpakke til din Mac computer, der tilbyder moduler meget lig Microsoft Word, Powerpoint og Excel - OpenOffice er 100% gratis og open source for alle brugere.

OpenOffice er et godt alternativ til Microsoft Office på flere punkter - for det første ligner OpenOffice Microsoft Office utroligt meget hvad angår funktioner og brugerflade. Har du tidligere benyttes Microsoft Office til tekstbehandling, så vil OpenOffice absolut være nemt at gå til. For det andet er OpenOffice gratis at bruge og har mange nyttige moduler du kan installere sideløbende - bla. dansk stavekontrol, matematiske tegn, integration med andre tekstformater og meget mere. OpenOffice passer fint til den studerende som ikke har råd til Microsoft Office eller den lille virksomhed, der gerne vil spare penge på de dyre software licenser.

Screenshot:
 • Annonce
 • Se OpenOffice på video

Tilbage


Filer der kunne have din interesse:
 • MacFreeware Update for Mac

  MacFreeware Update for Mac Rating: 3

  26 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Download Klienter

  Få automatisk tjekket og opdateret alle dine freeware Mac programmer til nyere versioner, der kan være tilgængelige på nettet med MacFreeware Update for Mac.

 • Pac the Man for Mac

  Pac the Man for Mac Rating: 2

  26 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori software

  Pac the Man for Mac er en underholdende Pac-Man klon til din Mac.

 • VLC Media Player for Mac

  VLC Media Player for Mac Rating: 5

  19 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Video

  Den populære medieafspiller VLC Media Player til din Mac, der kan afspille alt i video og audio - en klar topkarakter til dette freeware program.

 • Miro Video Converter

  Miro Video Converter Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Multimedia

  Konverter alle typer af videoformater til MP4 eller Theora med Miro Video Converter. Du kan også konvertere alle typer af videoformater til iPhone, iPod, Android osv - Miro Video Converter har en enkel brugerflade og er nemt at benytte.

 • Intego Mac Internet Security

  Intego Mac Internet Security Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Antivirus programmet Mac Internet Security beskytter din Mac computer imod virus, malware, spyware og phising forsøg - samtidigt Mac Internet Security en to-vejs firewall som effektivt blokerer mistænkeligt netværkstraffik fra Internettet og lokale netværk.