Top 50 downloads

Top 50 Downloads

Her har vi listet de mest hentede spil og programmer på min-mac.dk. Vi fremviser de 50 mest hentede filer igennemdlc.dks levetid. Versionerne er dog løbende blevet opdaterede, hvis det har været relevant at gøre for den enkelte fil.

Det mest populære Mac OS software
 • LimeWire for Mac

  LimeWire for Mac Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Download Klienter

  LimeWire er en af de største P2P download-klienter og fildelingsprogrammer med mange millioner brugere tilknyttet - med LimeWire kan brugeren søge efter og downloade alle former for data.

 • OpenOffice

  OpenOffice Rating: 5

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  OpenOffice er en komplet kontorpakke til din Mac computer, der tilbyder moduler meget lig Microsoft Word, Powerpoint og Excel - OpenOffice er 100% gratis og open source for alle brugere.

 • VLC Media Player for Mac

  VLC Media Player for Mac Rating: 5

  19 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Video

  Den populære medieafspiller VLC Media Player til din Mac, der kan afspille alt i video og audio - en klar topkarakter til dette freeware program.

 • Microsoft Silverlight

  Microsoft Silverlight Rating: 4

  2 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Browser Add-ons

  Microsoft Silverlight er en brower add-on udviklet af Microsoft med det formål at skabe en samlet platform levering af grafik, video og lyd når en brugere surfer på Internettet. Microsoft Silverlight til en Macintosh computer fungerer kun under Firefox og Safari browserne.

 • MacTheRipper for Mac

  MacTheRipper for Mac Rating: 4

  26 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Video

  MacTheRipper for Mac er en gratis DVD-ripper til Mac OS X, der hjælper dig med at rippe en DVD-film til din harddisk, så du senere kan kopiere den ud på en blank DVD-skive.

 • Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition

  Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition Rating: 4

  10 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Gratis antivirus beskyttelse til din Mac kan du få med Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition, der arbejder lydløst i baggrunden og sørger for et effektiv bolværk imod de virus-trusler som kan sætte din Mac-computer mat.

 • Adobe Acrobat Reader for Mac

  Adobe Acrobat Reader for Mac Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Adobe Acrobat Reader er et gratis program til håndtering af PDF filer, så du frit kan skabe, forbedre, redigere og dele dine PDF filer med venner og forretningsforbindelser - Adobe Acrobat Reader er et "must" for den lille virksomhed, da rigtigt meget materiale, regninger og brochurer publiceres i PDF formatet.

 • Maintenance for Mac

  Maintenance for Mac Rating: 4

  26 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Optimering

  Maintenance for Mac er et nyttig program, der hjælper dig med at vedligeholde din Mac og sørge for at den ikke bliver langsom og ustabil.

 • Find My iPhone

  Find My iPhone Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Med Find My iPhone kan du sikre dig imod tab eller tyveri af din iPhone - du skal blot installere Find My iPhone på din iPhone og på en anden iOS enhed, så kan du lokalisere din iPhone via en slags GPS.

 • AbiWord for Mac

  AbiWord for Mac Rating: 3

  29 december, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  AbiWord er et gratis program til tekstbehandling på din Mac, hvor du får adgang til mange funktioner og en opbygning, der minder meget om tekstbehandling i Microsoft Word.

 • Norton AntiVirus for Mac

  Norton AntiVirus for Mac Rating: 4

  31 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Gode gamle Norton har også udviklet deres pålidelige sikkerhedsprogram til Mac, og med Norton AntiVirus får du som Amc bruger et af de bedste produkter på markedet for antivirus til Mac computere.

 • Azureus Vuze for Mac

  Azureus Vuze for Mac Rating: 3

  29 december, 2010 - Anmeldt af - Kategori Download Klienter

  Find og download videoer i høj kvalitet med Azureus Vuze for Mac, der er en af de bedre BitTorrent download klienter til Mac.

 • FrostWire

  FrostWire Rating: 3

  31 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Download Klienter

  FrostWire er en gratis open-source Gnutella (BitTorrent) download-klient baseret på LimeWires teknologi, der tillader brugeren at søge efter populære torrenter og downloade dem forholdsvis hurtigt til ens Mac computer.

 • Flip4Mac WMV

  Flip4Mac WMV Rating: 2

  1 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Video

  De fleste computere med Windows som styresystem kan afspille QuickTime videoer, men afspilning af Windows Media (WMV) filer på en Mac kan være lidt af en prøvelse - derfor er Flip4Mac WMV udviklet til at afspille WMV og Silverlight filer på din Mac computer.

 • OnyX for Mac

  OnyX for Mac Rating: 3

  10 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Optimering

  OnyX er et nyttigt systemværktøj, der hjælper dig med at optimere, vedligeholde og personliggøre din Mac OS computer helt gratis.

 • MP3 Rocket

  MP3 Rocket Rating: 2

  22 februar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Download Klienter

  MP3 Rocket er et prisvindende fildelingsprogram, der giver brugeren mulighed for at downloade MP3 filer fra GNutella og lignende torrent-netværk.

 • MacFreeware Update for Mac

  MacFreeware Update for Mac Rating: 3

  26 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Download Klienter

  Få automatisk tjekket og opdateret alle dine freeware Mac programmer til nyere versioner, der kan være tilgængelige på nettet med MacFreeware Update for Mac.

 • iPhone Explorer

  iPhone Explorer Rating: 4

  31 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Har du brug for at benytte din iPhone som en ekstern harddisk? Så er iPhone Explorer en god løsning, eftersom programmet tillader dig at bruge din iPhone som en ekstern disk til opbevarelse og transport af mapper og filer.

 • WinZip til Mac

  WinZip til Mac Rating: 4

  10 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Komprimering

  WinZip, der tidligere var anset for at være den ledende softwareløsning til håndtering af komprimeringsarkiver og komprimerede filer, er lanceret i en Macintosh version og WinZip til Mac fungerer fornuftigt.

 • iAntiVirus for Mac

  iAntiVirus for Mac Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Med iAntiVirus for Mac installeret er du godt beskyttet imod de mange trusler, der lurer på hjemmesider i cyberspace og nemt kan inficere din Mac med skadelig virus.

 • RealPlayer SP for Mac

  RealPlayer SP for Mac Rating: 3

  31 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Video

  RealPlayer SP er medie afspiller som kan håndtere en del af de populære video- og lydformater som du typisk støder på - samtidigt er RealPlayer SP et fremragende værktøj til at downloade videoer fra online tjenester som YouTube og MetaCafe. Alle downloadede videoer kan RealPlayer SP brænde til f. eks…

 • RAR Expander til Mac

  RAR Expander til Mac Rating: 3

  23 februar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Komprimering

  RAR Expander er et lille gratisprogram, der hjælper brugeren med at udpakke og komprimere filer i RAR-formatet. RAR Expander har ikke noget kønt interface, men fungerer fint til opgaven med at pakke og udpakke data på din Macintosh computer.

 • Miro Video Converter

  Miro Video Converter Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Multimedia

  Konverter alle typer af videoformater til MP4 eller Theora med Miro Video Converter. Du kan også konvertere alle typer af videoformater til iPhone, iPod, Android osv - Miro Video Converter har en enkel brugerflade og er nemt at benytte.

 • Winclone

  Winclone Rating: 2

  1 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Backup

  Lad ikke navnet snyde dig - Winclone kan foretage en 100% klon (backup) af din BootCamp partition (harddisk), så du er sikret imod pludselig datatabpå din Mac computer.

 • Language Translator

  Language Translator Rating: 2

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Kommunikation

  Med programmet Language Translator kan du oversætte mellem 41 forskellige sporg.

 • Get Tube for Mac

  Get Tube for Mac Rating: 2

  26 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Video

  Download alle de YouTube videoer du har lyst til med det lille freeware program Get Tube for Mac.

 • PwnageTool

  PwnageTool Rating: 4

  25 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Du kan bruge freeware programmet PwnageTool til at jailbreake din iPhone eller iPod, så du får adgang til f. eks filsystemet og fjerner den de begræsninger som er på din mobile enhed.

 • All2MP3

  All2MP3 Rating: 2

  1 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Lyd

  Har du behov for at konvertere lydfiler til MP3 formatet? Så er freeware programmet All2MP3 nok et af de bedste programmer til opgaven!

 • AppCleaner

  AppCleaner Rating: 3

  26 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Tweak

  AppCleaner er et lille program, der hjælper dig med grundigt at rydde op efter uønskedet software og programmer på din Mac.

 • Intego Mac Internet Security

  Intego Mac Internet Security Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Antivirus programmet Mac Internet Security beskytter din Mac computer imod virus, malware, spyware og phising forsøg - samtidigt Mac Internet Security en to-vejs firewall som effektivt blokerer mistænkeligt netværkstraffik fra Internettet og lokale netværk.

 • uTorrent

  uTorrent Rating: 3

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Download Klienter

  uTorrent er en gratis BitTorrent klient til Mac, der hjælper brugeren med at finde og downloade torrenter fra netværk, der distribuerer torrenter via Internettet.

 • Speed Up Mac

  Speed Up Mac Rating: 4

  1 juli, 2011 - Anmeldt af - Kategori Optimering

  Speed Up Mac er en effektiv og sikker måde at optimere hastigheden og ydeevnen på din Macintosh computer. Softwaren er yderst effektiv.

 • Burn

  Burn Rating: 5

  29 december, 2010 - Anmeldt af - Kategori Video

  Med freeware programmet Burn kan du brænde alle former for videofiler til medier som DVD, CD eller formater som VCD og SVCD. Har du f. eks downloadet en film fra Internettet, men vil helst se den på dit TV - så brænd filmen til en blank DVD-skive med Burn og…

 • NeoOffice for Mac

  NeoOffice for Mac Rating: 4

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  NeoOffice er en komplet kontorpakke (indbefattende tekstbehandling, regneark, præsentation, tegning og databaseprogrammer) til Mac OS X.

 • Norton AntiVirus Dual Protection for Mac

  Norton AntiVirus Dual Protection for Mac Rating: 4

  20 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  Med Norton AntiVirus Dual Protection for Mac installeret på din Macintosh computer, så får nærmest bygget en fæstning omkring din computer og er forsvaret imod alt de skadelige utøj som kan inficere og gøre skade på din Macintosh.

 • ClamXav

  ClamXav Rating: 2

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  ClamXav er et gratis antivirus program til Mac OS X. Programmet benytter den gennemtestede og populære ClamAV-teknologi til at beskytte din Mac imod virus.

 • avast! Mac Edition

  avast! Mac Edition Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  avast! Mac Edition er en antivirus løsning til en Apple Macintosh, der benytte Mac OS X som styresystem. Med avast! Mac Edition får du en virus-scanner, en mail-scanner og en on-access-scanner som tjekker alle aspekter på din Mac for virus, spyware og ondskabsfuld malware.

 • Microsoft Office til Mac

  Microsoft Office til Mac Rating: 4

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Tekstbehandling

  Microsoft Office til Mac 2011 giver dig et velkendt arbejdsmiljø (Word, Excel, PowerPoint, Access etc.), som er mere brugervenligt end nogensinde. Programpakken tilføjer nye og forbedrede værktøjer, som gør det nemt at skabe professionelt indhold, samtidig med forbedringer i hastighed og aktivitet, som du vil bemærke, så snart du åbner…

 • iPhone Firmware (iOS)

  iPhone Firmware (iOS) Rating: 5

  29 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori iPhone

  Den nyeste version af firmware til din iPhone er det vigtigt at opdatere din iPhone med - du kan downloade den nyeste version af firmware til iPhone gratis fra Min-Mac.dk.

 • AC3 Codec

  AC3 Codec Rating: 2

  27 oktober, 2010 - Anmeldt af - Kategori Lyd

  AC3 Codec er en codec tilføjelse til QuickTime programmet, så du kan afspille AC3 lydfiler som er lagret i AVI videofiler.

 • AVG LinkScanner for Mac

  AVG LinkScanner for Mac Rating: 3

  30 november, 2010 - Anmeldt af - Kategori Antivirus

  AVG LinkScanner for Mac er ikke et decideret antivirus program, men et lille tilføjelsesprogram til din browser som rådgiver og advarer dig imod falske og ondsindede hjemmesider som du f. eks finder via en søgning på Google. Med AVG LinkScanner for Mac kan du sikre din færd på Internettet og…

 • YouTube Video Grabber

  YouTube Video Grabber Rating: 3

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Video

  YouTube Video Grabber er et shareware program til Mac OS X, som kan bruges til at downloade YouTube flash videofiler og konvertere dem til forskellige videoformater (inklusive Quicktime).

 • Lotus Notes for Mac

  Lotus Notes for Mac Rating: 4

  22 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Lotus Notes er den førende klient til kommunikation, e-business og samarbejde i et virksomhedsmiljø. Kombineret med Domino Server er Notes nok den kraftigste e-mail klient, som kan fås til Macintosh.

 • iSpQ VideoChat Free

  iSpQ VideoChat Free Rating: 3

  10 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Kommunikation

  iSpQ VideoChat er højkvalitet software til dit webcam, som lader dig komme i forbindelse med tusindvis af mennesker rundt om i verden i et hurtigt voksende online fællesskab.

 • CleanMyMac

  CleanMyMac Rating: 3

  25 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Optimering

  CleanMyMac er en omfattende samling af systemværktøjer til holde din Mac-computer i topform og fri for overflødige filer som optager unødvendig plads på din harddisk.

 • Budget

  Budget Rating: 3

  23 marts, 2011 - Anmeldt af - Kategori Business

  Er du træt af at leve fra den ene lønningsdag til den næste uden fremskridt i økonomien? Kan du ikke komme ud af din gæld? Er økonomien et rod? Prøv en bedre måde at styre dine penge på. Budget er baseret på en velafprøvet og økonomisk rationel tilgang til budgettering…

 • iCleanMemory

  iCleanMemory Rating: 2

  20 juli, 2011 - Anmeldt af - Kategori Optimering

  iCleanMemory er en smart lille softwareløsning, der kan skaffe din Macintosh computer mere ledig RAM-hukommelse.

 • Apple iDVD

  Apple iDVD Rating: 2

  12 april, 2011 - Anmeldt af - Kategori Multimedia

  Med Apple iDVD kan du skabe og brænder film, fotos og musik til DVD på ganske kort tid. Apple iDVD er ikke længere et selvstændigt program, men en del af Apple iLife 11 multimedia softwarepakke.

 • MacScan

  MacScan Rating: 3

  4 januar, 2011 - Anmeldt af - Kategori Antispyware

  MacScan beskytter dit privatliv og sørger for en forbedret sikkerhed i Mac OS X, så skadeligt antispyware bliver blokeret med det samme og fjernet, hvis en infektion allerede er opstået. MacScan er trialware og kan testes i 30 dage før du skal købe programmet ved fortsat brug.

 • Kigo Video Converter Free

  Kigo Video Converter Free Rating: 3

  25 maj, 2011 - Anmeldt af - Kategori Video

  Søger du en videokonverter uden problemer og som er gratis og let at bruge? Kigo Video Converter Free for Mac er udmærket til formålet og supporter de fleste større videoformater.